VIDEO: Neosvetlený opitý cyklista na Hájiku narazil do auta, so zraneniami skončil v nemocnici


Foto: VIDEO: Neosvetlený opitý cyklista na Hájiku narazil do auta, so zraneniami skončil v nemocnici
Galéria: 5 fotiek

V utorok 11. júla vo večerných hodinách došlo v Žiline k ďalšej dopravnej nehode, ktorej účastníkom bola osoba na bicykli. Informovali o tom svedkovia incidentu ako aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Muž na bicykli bez svetiel a reflexných prvkov jazdil v utorok večer po účelovej komunikácii na žilinskom sídlisku Hájik. V čase nehody mieril po ulici Mateja Bela smerom na Kvačalovu ulicu. Následne zo zatiaľ nezistených dôvodov prešiel s bicyklom vľavo, viac do stredu cesty, kadiaľ práve prechádzalo osobné auto.


„Narazil do pravých predných dverí osobného motorového vozidla značky Škoda Fabia idúceho po hlavnej ceste. Dychová skúška u vodiča motorového vozidla bola s negatívnym výsledkom,“ uviedla Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Policajti podrobili dychovej skúške na prítomnosť alkoholu vo vydychovanom vzduchu aj cyklistu, ktorý nafúkal 0,77 promile. Pri kolízii s osobným autom bol zranený, privolaná záchranka ho preto previezla na ošetrenie do nemocnice. Prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu