Vodičov od Žiliny smerujúcich na koncert Rammsteinu zvedú z D1 v križovatke Nové Mesto nad Váhom


Foto: Vodičov od Žiliny smerujúcich na koncert Rammsteinu zvedú z D1 v križovatke Nové Mesto nad Váhom

Už dnes, v stredu 14. júna 2023, sa koná veľkolepý koncert svetoznámej nemeckej skupiny Rammstein, ktorý pritiahne do Trenčína približne 40 000 návštevníkov. Polícia Trenčianskeho kraja preto na sociálnej sieti uverejnila dopravné pokyny pre fanúšikov prichádzajúcich zo všetkých kútov Slovenska, keďže doprava je v meste zhustená aj počas bežných dní.

Usmernenia pre motoristov prichádzajúcich zo Žilinského kraja sa sústreďujú na zvedenie motoristov z D1 v križovatke Nové Mesto nad Váhom. Rovnako usmerňovaní budú vodiči z východu Slovenska, Česka a Poľska. Motoristi z týchto lokalít budú ďalej pokračovať po ceste č. II/515 a II/507 do Trenčianskych Stankoviec a neskôr po ceste č. I/9 do Veľkých Bieroviec.

Polícia pritom vyzvala všetkých motoristov, aby pri svojich plánoch rátali s dostatočnou časovou rezervou. „Taktiež žiadame účastníkov koncertu, aby plánovali svoju cestu do Trenčína v doobedňajších hodinách, aby prišli na čas a aby sa nezdržali v poobedňajšej zápche,“ uviedla polícia.


Jej výzvy sa pritom týkajú aj ľudí pracujúcich v Trenčíne, ale aj obyvateľov Trenčína. Tým odporučila v rámci možností prácu v režime homeoffice a naplánovanie svojich aktivít tak, aby nemuseli v popoludňajšej dopravnej špičke prechádzať cez mesto.

Bližšie informácie ku konaniu koncertu kapely Rammstein nájdete na spravodajskom portáli Trenčínak.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu