Miroslava z Kysúc po vyše mesiaci našli. Bol naňho vydaný európsky zatykač pre zanedbanie povinnej výživy


Foto: Miroslava z Kysúc po vyše mesiaci našli. Bol naňho vydaný európsky zatykač pre zanedbanie povinnej výživy Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po hľadanom 52-ročnom mužovi menom Miroslav Kopas, rod. Chovaňák, s bydliskom v Kysuckom Novom Meste. Žilinský okresný súd naňho vydal európsky zatýkací rozkaz vo veci trestného činu zanedbanie povinnej výživy.

„Hľadaný má vedomosť o tom, že sa voči nemu vedie trestné konanie, preto dôvodne predpokladáme, že sa skrýva, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu a následnému trestu,“ dodáva Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Bližší popis osoby, ako aj oblečenia, ktoré by mal mať na sebe nie je známe. 

Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.


Aktualizácia 22. 6. 2023, 18:13 

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvoláva pátranie po hľadanom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Hľadaný muž bol vypátraný.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu