Počas silvestrovského večera sa na frekventovanej križovatke v Žiline zrazili dve osobné autá


Foto: Počas silvestrovského večera sa na frekventovanej križovatke v Žiline zrazili dve osobné autá Foto: Facebook/Majster Miki

Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline informuje o dopravnej nehode, ku ktorej došlo v sobotu 31. decembra 2022 približne o 18:00 večer v centre mesta Žilina. 

S doposiaľ bližšie neurčených príčin došlo na križovatke ulíc Komenského a Veľká okružná k stretu dvoch osobných motorvých vozidiel, pričom jedno z nich takmer skončilo v kovovom zábradlí oddeľujúcom vozovku a chodník pre peších. 

Na mieste zasahuje päť príslušníkov Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline s dvomi kusmi techniky, prítomné sú i hliadky mestskej polície. Podľa hasičov na mieste nehody pravdepodobne k žiadnym zraneniam nedošlo. 

V facebookovej skupine reflektujúcej dopravnú situáciu v Žiline sa objavila fotografia, ktorá na mieste nehody zachytáva aj žilinský vianočný trolejbus. Ten mal práve dnes absolvovať svoju poslednú jazdu.

HaZZ však nepodal žiadnu informáciu o tom, že by sa na dopravnej nehode zúčastnilo aj vozidlo MHD. Vianočný trolejbus tak s najväčšou pravdepodobnosťou miestom nehody len prechádzal. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu