Z predajne Lidl zmizol tovar za viac než 1200 eur, polícia zisťuje totožnosť mužov na záberoch


Foto: Z predajne Lidl zmizol tovar za viac než 1200 eur, polícia zisťuje totožnosť mužov na záberoch Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Neznámi páchatelia v predošlom mesiaci odcudzili z obchodu na Liptove väčšie množstvo predmetov. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline dnes v príspevku na sociálnej sieti zverejnilo prosbu o pomoc so stotožnením osôb, ktoré v čase krádeže zaznamenali bezpečnostné kamery.

V októbri tohto roku mal z predajne Lidl na Revolučnej ulici v Liptovskom Mikuláši zmiznúť rôzny tovar. Obchodnému reťazcu pritom vznikla škoda viac než 1200 eur. Kamerový systém predajne v rovnaký deň zaznamenal dvoch mužov v zimnom oblečení s tmavými šiltovkami, po ktorých aktuálne pátra polícia.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti osôb, ktoré boli zachytené kamerovým systémom. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ ste spoznali mužov na záberoch z bezpečnostných kamier, kontaktuje políciu na bezplatnom čísle 158, formou súkromnej správy na oficiálnom facebookovom profile polície Žilinského kraja alebo informujte stálu službu oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši na telefónnom čísle 0961 453 705.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu