Kalendár zachytávajúci fotogenické miesta v Žilinskom kraji získal tretie miesto v slovenskej súťaži


Foto: Kalendár zachytávajúci fotogenické miesta v Žilinskom kraji získal tretie miesto v slovenskej súťaži Foto: Facebook/Žilinský turistický kraj

Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov každoročne organizuje súťaž Najkrajší kalendár Slovenska spojenú s výstavou slovenskej kalendárovej tvorby. V 30. ročníku súťaže sa podarilo umiestniť aj kalendáru s názvom Fotogenické miesta Žilinského kraja 2022. Informoval o tom Žilinský turistický kraj príspevkom na sociálnej sieti.

Súťaž o najkrajšie kalendáre má 13 kategórií do ktorých sa môžu zapájať samostatní autori, firmy, regióny, mestá a obce. Kalendár vytvorený Krajskou organizáciou cestovného ruchu Žilinského samosprávneho kraja, ktorá nesie názov Žilinský turistický kraj, sa umiestnil na tretej priečke v kategórii Regióny.

Slovenský turistický kraj sa následne rozhodol niekoľko svojich nových kalendárov, ktoré zachytávajú tie najkrajšie miesta v našom kraji, darovať verejnosti. „Máme veľkú radosť a radi potešíme aj teba. Prvé 3 komentáre odmeníme oceneným kalendárom,“ prisľúbila krajská organizácia v príspevku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu