Magický dátum 2. februára 2022 priniesol do žilinskej nemocnice až deväť pôrodov, prvý sa narodil Samko


Foto: Magický dátum 2. februára 2022 priniesol do žilinskej nemocnice až deväť pôrodov, prvý sa narodil Samko Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Magický dátum s rovnakými číslami, ktorý sa tak skoro nezopakuje, priniesol do žilinskej pôrodnice až deväť pôrodov. Mnohým rodičom sa vďaka tomu splnilo prianie, aby mohli do rodného listu svojho potomka zapísať práve tento jedinečný deň s piatimi dvojkami - 2. 2. 2022.

Na svet prišiel ako prvý malý Samuel, ktorý sa narodil krátko pred štvrtou hodinou ráno s mierami 4 140 gramov a 52 centimetrov. Doma ho netrpezlivo čaká aj jeho staršia sestrička, ktorá sa narodila takisto v nevšedný a výnimočný dátum 29. februára. Žilinská nemocnica o tom informuje na sociálnej sieti.

„Samkovi aj všetkým našim bábätkám zo žilinskej pôrodnice a ich rodičom prajeme najmä veľa zdravia a lásky. Veríme, že kúzelná dvojka im prinesie do života čo najviac šťastíčka,“ dodáva Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline.

Najbližší takýto magický dátum nás ešte čaká o približne dva týždne - 22. 2. 2022. Vtedy ho bude tvoriť až šesť rovnakých čísel.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu