Na detskom oddelení žilinskej nemocnice pribudli noční strážcovia, lampičky do izieb darovala jedna z mamičiek


Foto: Na detskom oddelení žilinskej nemocnice pribudli noční strážcovia, lampičky do izieb darovala jedna z mamičiek Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Najmenších pacientov na detskom oddelení žilinskej fakultnej nemocnice s poliklinikou budú strážiť noví pomocníci. Malé detské LED lampičky darovala nemocnici mamička jedného z pacientov. Ide o poďakovanie za poskytnutú starostlivosť od pani Belanovej.

Lampičky v noci krásne svietia a nedovolia ani tme, aby v nemocnici vystrašila statočných bojovníkov. Nádherne farebné motýliky menia dokonca farbu, takže upútajú pozornosť aj tých najmenších drobcov,“ uviedla FNsP Žilina na sociálnej sieti.

Lampičky boli pred umiestnením na oddelenie vopred dôkladne odskúšané a podrobili sa internému testovaniu. Keď sa vedenie nemocnice uistilo, že môžu byť použité a plniť svoje poslanie celú noc, rozmiestnili ich do jednotlivých detských izbičiek.

„A aby sme nezabudli na to najdôležitejšie, z celého srdca ĎAKUJEME pani Belanovej za výnimočný dar,“ dodáva v závere príspevku nemocnica.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu