VIDEO: Po odklonení dopravy z Bytčice jazdia niektorí vodiči na Rajeckej ceste v protismere


Foto: VIDEO: Po odklonení dopravy z Bytčice jazdia niektorí vodiči na Rajeckej ceste v protismere

V utorok 1. decembra 2020 došlo v popoludňajších hodinách k presmerovaniu premávky z mestskej časti Žilina - Bytčica na Rajeckú cestu. Doprava je po novom vedená cez okružnú križovatku pri predajni Metro, kde sa cesta na prvom výjazde napája na diaľničný privádzač a následne vedie na pôvodnú cestu prvej triedy.

Doterajšie napojenie v smere z Rajca do Žiliny bolo zrušené, v mieste sú umiestnené zábrany a značky zakazujúce vzajd všetkým vozidlám. Niektorí motoristi sa však aj napriek viacerým dopravným značkám a zábranám pokúšajú na cestu napojiť.

Na svetelnej križovatke odbočujú osobné aj nákladné autá do protismerného jazdného pásu a následne pokračujú až po Rondel, prípadne sa po niekoľkých stovkách metrov otáčajú. Dnes v ranných hodinách boli niektorí vodiči svedkami situácií, kedy v protismere stretli aj autobusy verejnej dopravy.


Pri prejazde týmto úsekom buďte obozretní a zvýšte pozornosť, auto sa môže nečakane objaviť v protismere a spôsobiť dopravnú nehodu. Zároveň môžete upozorniť svojich blízkych a známych, ktorí trasu využívajú.

Pozrite si video, ktoré zaznamenáva novú trasu z Bytčice na Rajeckú cestu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu