Pizzéria Fantasia reaguje na aktuálnu situáciu, posilňuje rozvoz jedál a zavádza platby kartou


Foto: Pizzéria Fantasia reaguje na aktuálnu situáciu, posilňuje rozvoz jedál a zavádza platby kartou

Jedna z najobľúbenejších žilinských pizzérií reaguje na aktuálnu mimoriadnu situáciu a prijíma opatrenia s cieľom pokryť požiadavky čo najväčšieho počtu zákazníkov. Prioritou je zvýšiť na maximum bezpečnosť pri doručení jedál.

Pizzéria Fantasia posilňuje v čase, kedy sú všetky stravovacie zariadenia zatvorené, rozvoz hotových jedál priamo do domácností. Z pohodlia vlastnej izby si tak môžete objednať pizzu, pizza snacky, cestoviny, steaky, šaláty či zapekané špeciality.

V rámci prevencie je personál vybavený hygienickými rukavicami a rúškami. Osobný kontakt so zákazníkom pri prevzatí jedál je minimálny, kuriér vám objednávku môže odovzdať tak, aby nedošlo k riziku prenosu nákazy. Za objednávku môžete zaplatiť pohodlne vďaka platobnej karte, a to aj bezkontaktne. O platbe kartou však vopred informujte pri objednávaní.

Fantasia v Žiline pečie pizzu z kvalitných a vždy čerstvých surovín, objednať si ju môžete v troch rôznych veľkostiach - 35, 45 a 60 centimetrov. V ponuke je aj šesťdesiatich druhov bezlepkovej pizze s rôznymi kombináciami chutí, ktorú je okrem absencie lepku ťažké rozoznať chuťou od klasickej.

Práve teraz je ideálny čas ochutnať niečo nové, neprehliadnite pizzové prúžky, tyčinky či slimáky. Tie je možné nakombinovať so salámou a chili, balkánskym syrom, šampiňónmi, BBQ alebo hermelínom.

Pri objednávke jedla online získavate spätný bonus

Pizzéria Fantasia ponúka zákazníkom okrem klasického objednávania cez telefónne číslo 0902 305 305 aj možnosť zadávania objednávok prostredníctvom webstránky.

Pokiaľ sa zaregistrujete, z každej objednávky získate späť bonus v podobe zľavy na ďalšiu objednávku. Objednanie je pochopiteľne možné aj bez prihlásenia, v takom prípade sa vám ale bonus nepripočíta. Viac informácií nájdete na www.pizzafantasia.sk.

Súťaž o 10 x pizzu King Kong

Pizza Fantasia vám teraz navyše ponúka možnosť zapojiť sa do súťaže o 10 x pizzu King Kong s priemerom 60 centimetrov, z ktorej najväčšia váži až 3220 gramov! Stačí sledovať náš príspevok na Facebooku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pizza Fantasia