Návšteva praktického lekára bez čakania a poplatkov? Je to možné už aj v Žiline na Vlčincoch


Foto: Návšteva praktického lekára bez čakania a poplatkov? Je to možné už aj v Žiline na Vlčincoch

Navštíviť lekára v presne stanovený termín a nestrácať tak čas v čakárni môžu po novom už aj Žilinčania. Bez zbytočného čakania navštívite ambulanciu všeobecných lekárov, otvorenú v novostavbe na Poštovej ulici 1 v mieste bývalej pošty na sídlisku Vlčince.

Otravuje vás dlhé čakanie u svojho lekára? Potrebujete absolvovať vyšetrenie v inom čase, než sú bežné ordinačné hodiny? Alebo nie ste spokojní s prístupom personálu, kvalitou a vybavením zdravotníckych zariadení vo svojom okolí?

Všetky tieto “boľačky” vyriešilo otvorenie novej ambulancie praktických lekárov v Žiline neďaleko obchodných centier Atrium-Dubeň, OBI, Kaufland a Lidl.

Vyšetrenia pokrýva vaše zdravotné poistenie

Praktická Ambulancia, sídliaca v Biznis centre Poštová na Poštovej ulici č. 1, poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť skúsených všeobecných praktických lekárov. Tí majú celkový prehľad o vašom zdravotnom stave a poradia vám najúčinnejšiu liečbu.

Vďaka dlhoročnej praxi a skúsenostiam tu riešia lekári vaše zdravotné problémy buď priamo, alebo s odporúčaním na najvhodnejšieho odborného lekára. Ordinačná doba je 12 hodín denne od 8.00 do 20.00 hod. v pracovných dňoch.

Ako pacient sa môžete bezplatne objednať na vyšetrenie na presný čas telefonicky alebo kedykoľvek cez internet na www.praktickaambulancia.sk. Neplatíte pritom žiadne celoročné poplatky, ani poplatky za objednávanie na presný čas, za vydanie potvrdenia o návšteve lekára či o práceneschopnosti.

Vyšetrenia sú hradené z verejného zdravotného poistenia, pričom Praktická ambulancia má zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami. Samozrejmosťou je príjemné a moderné prostredie ambulancie.

Dôraz na pravidelnú prevenciu

„Slováci sa čoraz viac zaujímajú o svoje zdravie a prevenciu. Chceme ich v tom podporiť a preto aktívne pozývame pacientov na pravidelné preventívne prehliadky, nečakáme na to dokiaľ si pacient na nás spomenie,“ vraví MUDr. Julie Zahradnická.

V rámci preventívnej prehliadky lekár vykoná komplexné vyšetrenie pacienta “od hlavy po päty”, vyhodnotí zdravotný stav a v prípade zdravotných ťažkostí odporučí vhodnú liečbu.

Pacienti tak majú možnosť získať prehľad o svojom zdravotnom stave, ako aj spoznať lekára a prostredie modernej ambulancie.

Počet pacientov je limitovaný, stále prebieha príjem

Praktická Ambulancia ordinuje na Poštovej priamo pri frekventovaných zastávkach MHD Obchodná a Poštová, ktoré ponúkajú výbornú dopravnú dostupnosť pre všetkých obyvateľov Žiliny.

Okrem toho sa pre motorizovaných pacientov v okolí nachádza aj dostatok parkovacích plôch. Pacientom Praktickej Ambulancie sa môže stať každý občan s platným verejným zdravotným poistením SR, ktorý dovŕšil 18 rokov. Je to navyše pohodlné - administratívu a komunikáciu za vás vyriešia.

„Stačí sa objednať na vyšetrenie a pri návšteve s pacientom uzatvoríme štandardnú Dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Vybavíme za pacienta komunikáciu s doterajším všeobecným lekárom a poisťovňou, ako aj prenos zdravotnej komunikácie,“ spresňuje MUDr. Miroslava Chlebo Jenčová.

Viac informácií nájdete na webe www.praktickaambulancia.sk, alebo zavolajte na telefónne číslo 041/516 65 10.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Praktická ambulancia