V Žiline otvorili profesionálne štúdio inkOFF zamerané na šetrné odstránenie nežiaduceho tetovania


Foto: V Žiline otvorili profesionálne štúdio inkOFF zamerané na šetrné odstránenie nežiaduceho tetovania
Galéria: 8 fotiek
Foto: inkOFF

Tetovanie ako jedna z foriem skrášľovania tela je v súčasnosti čoraz viac populárnejšie. Najčastejšie sa preň rozhodujú ľudia v mladom veku, v mnohých prípadoch sa stáva, že s odstupom času už nevnímajú svoje rozhodnutie z mladosti ako práve najlepšie. Tetovanie tak môže neskôr prinášať problémy s vnímaním samého seba, prípadne okolia. 

Dnes už našťastie neplatí, že tetovanie je na celý život. Existujú metódy, ktoré si s ním dokážu hravo poradiť a to bez nežiaducich účinkov a viditeľných následkov na samotnom tele. Vďaka najmodernejšej laserovej technológii je možné postupnými krokmi dosiahnuť úplné odstránenie nechceného tetovania.

Za týmto účelom otvorili v Žiline profesionálne štúdio, ktoré sa zameriava na laserové odstránenie nežiaduceho tetovania. Na procese odstránenia sa podieľa certifikovaný tím, ktorého prioritou je nielen kvalitne odvedená práca ale predovšetkým zdravie zákazníkov.

„Používame najnovšiu technológiu Mediswiss Picolaser, ktorý pracuje so silnou a rýchlou energiou k priamemu rozbitiu pigmentov, má kratšiu dĺžku impulzu, čo so sebou prináša menšie zaťaženie pokožky, lepší a rýchlejší účinok a kratšiu dobu rekonvalescencie. Vďaka svojej pico rýchlosti je schopný vyčistiť každý pigment a celkový výsledok prekonáva hranice nanosekundových YAG a Q- spínaných laserov,“ uvádza majiteľka štúdia inkOFF Mgr. Tina Majtánová.

Na úplné odstránenie stačí polovica sedení oproti bežným metódam

Výsledkom je pokožka bez jaziev a podráždenia. A samozrejme tetovania. Pico laser zaistí až stopercentné odstránenie všetkých farieb, funguje na báze ultra krátkych 990 pikosekundových pulsov. 

Dodáva tak do kože viac energie v kratších intervaloch, vďaka čomu menej zaťažuje tkanivo v mieste pôsobenia. Výsledkom je roztrieštenie pigmentov do menších fragmentov, ktoré imunitný systém tela rýchlo odstráni. V ľudskej reči to znamená, že sa nemusíte obávať popálenín či jaziev, sedenie je možné opakovať každých 4-6 týždňov.

Zdroj: inkOFF

Štúdio inkOFF v Žiline ponúka aj možnosť odstránenia pigmentových škvŕn, žiliek, jazvičiek či bielenie pokožky. Školení odborníci dokážu zlepšiť celkovú kvalitu pleti a vyhladiť vrásky.

Ošetrenie pleti Carbon Lifting hĺbkovo čistí a tonizuje pokožku

Ošetrenie Carbon Lifting, ktoré trvá približne 30 až 45 minút, dokáže okamžite vyčistiť a tonizovať pleť. Rýchla a efektívna metóda hĺbkovo čistí a posilňuje pokožku, vďaka čomu vyzerá sviežo ihneď po ošetrení. Princípom je spojenie presnej intenzity lasera so špeciálnym karbónovým krémom.

„Opakované sedenia výrazne zlepšujú kvalitu a tón pleti, jej textúru a jasnosť, znižuje sa výskyt pórov, redukujú sa linky, vrásky a obnovuje sa pevnosť pleti. Laser produkuje krátke záblesky, ktoré prechádzajú cez vrchnú vrstvu kože, bez toho aby ju porušili. Svetlo rôznych vlnových dĺžok je vstrebávané vďaka karbónovému krému a stimuluje sa tým kolagén, ktorý sa stiahne a zosilnie, pokožka získava mladistvý vzhľad a znovu obnovuje svoju pevnosť a pružnosť,“ vysvetľuje majiteľka.

Na čo je laserový lifting s karbónovým krémom určený?

- eliminuje prvé známky starnutia
- výrazne redukuje jemné linky a vrásky
- znižuje celkové začervenanie
- odstraňuje akné a pomáha predchádzať vzniku akné a redukuje póry
- vyrovnáva tón kože a zlepšuje jej textúru
- znižuje viditeľné množstvo jaziev na koži
- odstránenie odumretej kože
- zlepšuje hĺbkovú epidermálnu vrstvu 
- eliminuje hyperpigmentácie, nerovnosti, škvrny dôsledkom slnečného žiarenia, starecké škvrny, a melazmu stimuluje kolagén a elastín pokožky



Bližšie informácie o možnostiach odstránenia tetovania a iných zákrokoch nového profesionálneho štúdia inkOFF v Žiline, nachádzajúceho sa na ulici Romualda Zaymusa v centre, nájdete na www.inkoff.sk alebo na Facebooku.

Salón pre odstránenie tetovania sa nachádza v spojených priestoroch s rapTATTOO tetovacím štúdiom. V prípade otázok sa môžete obrátiť aj na telefónne číslo 0948 888 668. Sledovať InkOff môžete aj na Instagrame na tomto odkaze.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR inkOFF