Novinky vo Wellness PARADISE: Súťaž o 100 €, Biopedikúra rybičkami Garra rufa aj vernostný program


Foto: Novinky vo Wellness PARADISE: Súťaž o 100 €, Biopedikúra rybičkami Garra rufa aj vernostný program

Koncom leta minulého roka bol v Žiline otvorený nový rodinný wellnes, ponúkajúci služby na špičkovej úrovni. Žilinčania už za relaxom nemusia cestovať ďaleko, nájdu ho hneď na okraji sídliska Vlčince.

Wellness PARADISE dáva svojim zákazníkom možnosť zažiť dokonalé prečistenie mysle a uvoľnenie tela. To všetko v priestore navrhnutom v súčasnom dizajne s jednou fínskou a dvomi parnými aroma saunami, jacuzzi, tepidáriom, vodnou masážou nôh a oddychovou zónou.

Lákavou novinkou, ktorá bola zaradená do ponuky služieb len nedávno, je 100% prírodná pedikúra s využitím špeciálnych rybičiek Garra rufa, nazývaných aj Doktor ryba. Malé rybičky citlivo zbavujú nohy od odumretých častí kože a nechávajú chodidlá jemnejšie a hladšie. Príjemný oddych a peeling napomáha regenerácii nôh a zároveň ponúka príjemnú mikromasáž.

Wellness PARADISE myslí aj na svojich verných zákazníkov, pre ktorých je k dispozícii nový vernostný program s možnosťou zliav až do výšky 30% na služby aj produkty. Platný je už aj pre zákazníkov, ktorí navštívili wellness od 1.1.2019 a sú evidovaní v programe. Taktiež organizuje na svojej stránke na sociálnej sieti rôzne súťaže o zľavy na wellness služby. Aktuálne je možné vyhrať poukaz až na 100 €.

Súťaž prebieha na tejto adrese: https://www.facebook.com/paradisezilina/.

Hlavnou prioritou majiteľov Wellness PARADISE je plnohodnotný pôžitok a spokojnosť zákazníka. Dôkazom, že sa im darí napĺňať ambície, sú už tisíce spokojných zákazníkov, ktorí doteraz miesto navštívili a vyskúšali. Služby Žilinského wellness centra sa preto aj po roku od otvorenia ďalej rozširujú.

Priamo v budove Rezidencie Lesopark môžete vyskúšať široké spektrum regeneračných, relaxačných a uvoľňujúcich procedúr. Mnohé stimulujú imunitný systém, odbúravajú stres, úzkosť a zmierňujú poruchy spánku. Wellness centrum, zamerané najmä na saunový svet a spa procedúry, zahŕňa tiež perličkovú masáž chodidiel či vírivú vaňu s chromoterapiou.

Za zmienku určite stojí aj ľadopád, rajský dážď či krb imitujúci horiaci oheň a praskanie dreva. Ako jedno z mála wellness centier ponúka zákazníkom čerstvé ovocie, ktoré je v cene počas celého pobytu.

Kapacita relaxačného zariadenia je 16 osôb a v prípade záujmu ponúka aj možnosti organizovania VIP súkromných akcií s obsluhou. Vďaka tomu tu môžete usporiadať pokojne firemný teambuilding, rozlúčku so slobodou alebo napríklad požiadať priateľku o ruku.

Otvorené je každý pracovný deň od 16:00 do 22:00 hod. a počas víkendov od 12:00 do 22:00 hod. Po dohode existuje možnosť privátneho vstupu. Služby wellness centra môžete venovať aj ako darček. Doprajte svojim blízkym možnosť zlepšiť svoj zdravotný stav a imunitu voči chorobám. K dispozícii sú darčekové poukazy na akékoľvek služby, ktoré je možné zakúpiť elektronickou formou alebo aj priamo na prevádzke. 

Všetky podrobné informácie o relaxačných a uvoľňujúcich procedúrach nájdete spolu s rezervačných formulárom na stránke https://wellness-paradise.sk/.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Wellness PARADISE