FOTO: V kúpeľoch SPA Aphrodite slávnostne otvorili letnú sezónu a predstavili novú značku ASPADITE


FOTO: V kúpeľoch SPA Aphrodite slávnostne otvorili letnú sezónu a predstavili novú značku ASPADITE
Galéria: 29 fotiek

V kúpeľoch SPA Aphrodite Rajecké Teplice úspešne odštartovala letná sezóna 2019. Slávnostného otvorenia sa zúčastnilo aj viacero známych osobností zo slovenského šoubiznisu. V rámci programu boli predstavené nové produkty značky ASPADITE. Nabitým programom sprevádzal moderátor Štefan Skrúcaný.

Program začal divadelným predstavením v Cabarete Aphrodite a pokračoval prezentáciou noviniek priamo v priestoroch Balneo SPA Aphrodite. Následne sa hostia presunuli na hlavný program k bralovému bazénu a reštaurácii Apolón. Tam zaznela pieseň „Najkrajší kút v šírom svete“ v podaní známeho operného speváka Martina Malachovského, po ktorej nasledovalo privítanie hostí moderátorom Štefanom Skrúcaným. 

Po úvodných slovách viceprezidenta Spa Aphrodite Zdenka Miškolciho pokračovalo predstavenie novej línie produktov pod značkou ASPADITE. Ich základnou zložkou je termálna minerálna voda priamo z kúpeľov. Samotné účinky liečivej termálnej vody z prameňa v Rajeckých Tepliciach sú známe už od roku 1376.

Predstavenie produktov v podobe termálnej vody v spreji a vzácnej rajeckoteplickej jemne alkalickej minerálnej vody, prebehlo opäť symbolicky priamo v bazéne. Spolu s viceprezidentom Zdenkom Miškolcim a moderátorom Števo Skrúcaným sa ho zúčastnil aj komentátor a ex hokejista Boris Valábik, riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová a bývalá misska Vanessa Bottánová.

Po krátkej prestávke nasledovalo tanečné vystúpenie skupiny Vivas Dance Group a koncert skupiny Samo Tomeček & Band. Hostia si slávnostný program a otvorenie tohtoročnej letnej sezóny užívali. Na svoje si prišlo aj viacero návštevníkov v termálnych bazénoch, ktorých potešila najmä prítomnosť známych tvárí slovenského šoubiznisu.

Viac o značke ASPADITE, ktorá vznikla spojením viacerých slov - Aqua of SPA aphroDITE

ASPADITE SPRAY

Termálna voda v spreji sa v ostatných rokoch teší veľkej obľube najmä u žien. Za pár sekúnd osvieži pleť, dodá jej výživu a v teplom počasí aj jemne ochladí. Nezabudnite, že sa zmestí do každej kabelky a vy ju tak môžete mať vždy pri sebe. Oceníte ju najmä počas spomínaných horúcich dní, v klimatizovanej kancelárii, ale aj pri cestovaní.

ASPADITE WATER 

Vzácna rajeckoteplická jemne alkalická minerálna voda vyvierajúca z hlbín zeme, získava svoje výnimočné fyzikálne a chemické vlastnosti vďaka geologickej stavbe horninového podložia tvoreného dolomitmi a vápencami. Vďaka svojmu vyváženému zloženiu minerálov a pomeru Calcia a Magnézia 2:1 a nízkemu obsahu sodíka je vhodná na každodenný pitný režim, priaznivo pôsobí na metabolizmus a detoxikáciu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok