Na Kragujevskej ulici sa zrazili tri vozidlá, k nehode došlo na križovatke s vypnutými semaformi


Foto: Na Kragujevskej ulici sa zrazili tri vozidlá, k nehode došlo na križovatke s vypnutými semaformi Foto: Facebook/Peter Holeša

Na frekventovanom úseku žilinskej komunikácie prvej triedy I/61, ktorou vedie európska cesta E/50, došlo dnes krátko pred poludním k dopravnej nehode. Informovalo o tom Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

V stredu 12. októbra sa na križovatke cesty I/61 s Kragujevskou ulicou zrazili tri osobné motorové vozidlá. Napriek tomu, že sú nad križovatkou nainštalované semafory, svetelná signalizácia je pre plynulosť premávky dlhodobo neaktívna.

Pri dopravnej nehode nedošlo k žiadnym vážnym zraneniam, ktoré by vyžadovali lekárske ošetrenie. Z vozidiel však na vozovku unikli prevádzkové kvapaliny. Na mieste zasahuje 6 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Žiline s dvomi kusmi techniky.

Okoloidúci vodiči hlásia zdržanie, ktoré postupne narastá. Dlhšie kolóny sa tvoria v smere od diaľnice D3 do Žiliny. Zvýšte na tomto úseku opatrnosť.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu