Žilinčania vyberajú letné dovolenky, Turecko je opäť hitom sezóny


Foto: Žilinčania vyberajú letné dovolenky, Turecko je opäť hitom sezóny

Teplé jarné dni nás pomaly nútia zamýšľať sa nad tým, kam zamierime počas dovolenky. Letné pobyty pri mori patria medzi obľúbené spôsoby trávenia času Žilinčanov, a inak tomu nebude ani tento rok. Zatiaľ čo niektorí už majú svoje destinácie vybrané a pobyty zarezervované, veľká časť stále hľadá to pravé.

S výberom ideálneho zájazdu k moru či do exotických krajín pomáha už druhý rok Žilinčanom aj online cestovná kancelária Travel.sk, ktorá otvorila na Hlinkovom námestí pobočku. Klientom ponúka pomoc s výberom zájazdu zo širokej ponuky slovenských cestovných kancelárií. Ak svoj zájazd nenájdu, môžu si vyberať z desaťtisícov ponúk zájazdov rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií. Tie neponúkajú len odlety z Viedne, ale pri niektorých destináciách aj odlety z Bratislavy a Košíc.

Destináciám kraľuje západné turecké pobrežie

V Travel.Sk môžete svoj pobyt uhradiť priamo na pobočke, alebo bankovým prevodom. Pre pohodlie má cestovná kancelária zriadené účty v siedmych bankách. Zisťovali sme aj to, ako sú populárne jednotlivé destinácie u Žilinčanov, tradičným ťahúňom je Turecko.

„Mnoho klientov cestuje na západné turecké pobrežie do Bodrumu a Izmiru, kde ich čakajú krásne zálivy so zelenou vegetáciou. Rezorty sú zväčša rodinného charakteru s prírodnými kamienkovými plážami,“ spresnil Anton Michalica z Travel.Sk.

Poponáhľajte sa teda vybrať si svoj zájazd do pobočky Travel.sk na Hlinkovom námestí v Žiline, prípadne si preštudujte ponuku na www.travel.sk. Ak patríte medzi vyznávačov cestovania na poslednú chvíľu, určite poznáte službu travel news. Vďaka nej je riziko, že vám ideálny lastminute vyfúkne niekto iný, nižšie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Travel.sk