8 tipov na to, čo podniknúť vo februári kúsok od Žiliny


Foto: 8 tipov na to, čo podniknúť vo februári kúsok od Žiliny

Zima je konečne tu, počasie sa umúdrilo a ponúka výborné podmienky všetkým milovníkom zimnej zábavy! Užite si aj vy februárové dni naplno: nielen lyžovanie, ale napríklad aj saunovanie, relaxáciu vo vyhriatom bazéne alebo posedenie pri dobrom jedle.

To všetko na jednom mieste môžete zažiť v beskydských Velkých Karlovicích, hodinku autom od Žiliny. Tamojší Resort Valachy s hotelom Latnerna, Horal a Galik, relaxačným centrom Wellness Horal a Ski areálom Razula pre návštevníkov pripravil na február niekoľko akcií.

Lyžuj a plávaj v Ski areáli Razula

Zapichnúť to zo zjazdovky rovno do „mora“? To môžete počas celej zimnej sezóny v Ski areáli Razula s akciou Lyžuj a plávaj. K celodennému skipasu dostanete hodinový vstup zadarmo do termálnych bazénov relaxačného centra Wellness Horal. Bonus je možné využiť počas bežných dní až dva mesiace od zakúpenia skipasu.


Testovanie skialpov a večerný pretek

Láka vás skialpinizmus, ale ešte ste nemali príležitosť vyskúšať ho? Zastavte sa v sobotu 10. februára do Ski areálu Razula, kde si môžete zadarmo vyskúšať skialpinistické vybavenie Dynafit. Od 18:00 hod. potom začína večerný skialpinistický pretek na zjazdovke Razula.

Preteky aj karneval pre malých lyžiarov

Čo podniknúť s deťmi? Zúčastnite sa s nimi preteku O pohár strašidielka Razuláka na zjazdovke Horal (najbližší sa koná 18. februára), 4. marca sa môžete tešiť na obľúbenú Maškarnú lyžovačku. Hneď vedľa zjazdovky Horal sú populárne karlovické termálne bazény, kúpanie v nich je tá najlepšia odmena pre deti za ich športové výkony.

V známych kúpeľoch si môžete dopriať príjemnú relaxáciu a oddýchnuť si

Valentín na lyžiach aj pri stole

Od 12. do 14. februára majú zamilovaní príležitosť na netradičnú oslavu Valentína. Pri akcii Valentínske lyžovanie za hubičku dostanete k jednému zakúpenému celodennému skipasu druhý zadarmo. Alebo zoberte drahú polovičku na romantickú večeru v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka, či rovno na pobyt - ideálny pre páry je balíček Romantické hýčkanie do Spa hotelu Lanterna.

Jarné prázdniny so skipasom v cene

Nechce sa vám jazdiť do Velkých Karlovic len na otočku? K ubytovaniu v hoteloch Resortu Valachy máte množstvo výhod v cene: okrem iného skipas, neobmedzený vstup do Wellness Horal, masáž alebo degustačné menu.

Unikátny zážitok na Nočnej stope Valachy

Nočná stopa Valachy už 17. februára

V sobotu 17. februára prebehne pri hoteli Galik prvá tohtoročná akcia seriálu VALACHY TOUR. Nočná stopa Valachy prináša neobvyklý zážitok na bežkách za tmy s intervalovým štartom na trati 15 kilometrov. Ešte za súmraku prebehne tiež závod pre deti na kratších trasách.

Na masáž a saunové rituály do Wellness Horal

Saunovanie v zime nemá chybu, obzvlášť vo Wellness Horal, kde môžete k ochladzovaniu využiť snehové záveje. Až deväťkrát denne sa konajú populárne saunové rituály a mimoriadna je aj ponuka exotických masáží s rodenými Thajkami, Srí Lančanmi, Filipinkami, Balijcami a Indmi.

V cene masáže je aj časovo neobmedzený pobyt vo wellness, takže pred terapiou aj po nej môžete v saunovom svete aj termálnych bazénoch odpočívať ako dlho chcete. Každú prvú sobotu v mesiaci je Wellness Horal počas Saunovej noci otvorené až do polnoci.

Wellness Horal ponúka saunové rituály až deväťkrát denne

Degustačný večer s vinárstvom Milan Sůkal

Gurmáni si prídu na svoje v Spa hoteli Lanterna nielen pri ochutnávke noviniek sezónnej ponuky, ale vychutnať si môžu aj nové šesťchodové menu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka, skĺbené s vínami vinárstva Milan Sůkal. V sobotu 24. februára bude menu servírované s osobným komentárom Milana Sůkala a šéfkuchára Pavla Václavíka a hudobným podmazom saxofonistu DeeSaxxe.

Nové šesťchodové menu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka


Viac informácií: www.valachy.cz


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice