V Bytči vyrobia tento rok na rybníku gigantický nápis 330 ako poctu k narodeninám Jánošíka


Foto: V Bytči vyrobia tento rok na rybníku gigantický nápis 330 ako poctu k narodeninám Jánošíka

Aj tento rok sa známi nadšenci z Bytče a okolia pokúsia na rybníku v Hrabovom vytvoriť niečo originálne, čo uchváti celé Slovensko. Po tom, ako si minuloročný nápis GOOD BYE pri príležitosti odchodu Veľkej Británie z Európskej únie všimli aj britské médiá, budú tento rok vytvárať gigantickú číslovku.

Už 27. januára môže priložiť ruku k dielu každý, kto má chuť. V minulosti prekvapil na rybníku aj gigantický nápis I ❤ BYTČA, tohtoročnou témou bude výročie narodenia Juraja Jánošíka. „Ak radi pálite ohne, pridajte sa k nám v sobotu 27. januára na rybníku v Hrabovom. Vítaní sú všetci, priatelia, nepriatelia, známi aj neznámi. Treba len chuť do práce, nepremokavú obuv a rukavice,“ pozývajú organizátori.

Dôvod je jasný, Jánošík sa zoznámil s ďalším zbojníkom Tomášom Uhorčíkom práve v tomto meste. „Z desiatok ohňov skúsime vyrobiť obrovský nápis „330“ ako poctu k narodeninám nášho najväčšieho zbojníka. Prečo v Bytči? Lebo práve v Bytči na zámku sa Juraj Jánošík zoznámil s Tomášom Uhorčíkom a slovo dalo slovo ... Začíname od 9:00 hod. a finále bude približne o 17:00 hod. Alko a nealko občerstvenie je grátis, na záver bude aj ohňostroj,“ pozývajú všetkých organizátori.

Bližšie informácie na udalosti na Facebooku - https://www.facebook.com/events/147729382684207/


Pozrite si záznamy z minuloročných akcií



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu