Najlepšia investícia je investícia do seba: Rozšírte si manažérske vedomosti a zručnosti štúdiom MBA


Foto: Najlepšia investícia je investícia do seba: Rozšírte si manažérske vedomosti a zručnosti štúdiom MBA Foto: CBS

Dnešná doba je naozaj náročná na vzdelanie, kariérne postavenie a úspech celkovo. Všetci sa naháňajú za kariérou, peniazmi, chcú byť najlepší. V ceste za ďalším vzdelaním, ktoré môže pomôcť v kariére, býva často veľkou prekážkou. Chuť vzdelávať sa má mnoho ľudí, no pomyslenie na to presadiť sa popri práci aj v škole je pre mnohých nerealizovateľné.

Našťastie v dnešnej dobe viacero inštitúcií zaoberajúcich sa vzdelaním pochopilo, že drvivá väčšina pracujúcich nemá čas uprednostniť vzdelávanie pred rodinou, podnikaním, či svojimi záujmami. 

Iní sa skrývajú za reklamy a sľuby, že študovať môžete podľa seba, ale v skutočnosti sa musíte dostaviť na prednášky alebo na nudné semináre plné teórie. Predstavovali by ste si študovať celú dobu online a mať k dispozícii všetky materiály, ktoré potrebujete? Nechcete povyšovať štúdium nad rodinu, ale radi by ste stíhali všetko? Cambridge Business School sa vždy prispôsobuje požiadavkám študentov, a preto štúdium MBA trvá jeden rok a je rozdelené do dvoch semestrov. Semináre prebiehajú 4-krát do roka, a to v sobotu a zvyšok štúdia prebieha e-learningovou formou. Nad rámec MBA štúdia je pripravených množstvo prednášok, stretnutí, či workshopov, ktoré však absolvovať nemusíte pokiaľ nemáte dostatok času.


Tím lektorov pracujúcich pre Cambridge Business School je zložený z odborníkov s niekoľkoročnými skúsenosťami, ktorí sú pripravení vám okrem bežných študijných otázok zodpovedať aj na vaše otázky týkajúce sa biznisu, podniku či zamestnancov. Benefitom okrem štúdia, poznatkov a titulu MBA sú aj vaši spolužiaci, s ktorými môžete nadviazať kontakty. Mnohokrát sú to úspešní manažéri, riaditelia a podnikatelia. 

Ak uvažujete o štúdiu MBA, tak skúste pouvažovať o Cambridge Business School. Cambridge Business School by mohol byť váš partner na ceste za vzdelávaním a lepšou budúcnosťou. Spôsob akým sa na štúdium prihlásiť, študijné programy, ako aj všetky dôležité informácie nájdete na www.cambschool.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS