Bezbolestné LPG masáže pomôžu zbaviť sa celulitídy, dopriať si ich môžete aj v centre Žiliny


Foto: Bezbolestné LPG masáže pomôžu zbaviť sa celulitídy, dopriať si ich môžete aj v centre Žiliny Foto: Centrum MM CARE na Štúrovej ulici

Celulitída sa postupne stáva negatívnym fenoménom doby, ktorý trápi v určitej miere väčšinu žien a časť mužov. K jej vzniku prispieva množstvo faktorov, od nesprávnej životosprávy cez nedostatok pohybu či zlý pitný režim, veľkým dielom môže prispieť napríklad aj nosenie tesných odevov. To, čo sa v spočiatku zdá ako estetický problém, môže v neskoršej fáze prerásť až do zdravotných komplikácií.

Riešení, ako odstrániť nelichotivú “pomarančovú kožu”, je viacero, od rôznych krémov či pílingov po špeciálne ošetrenia. Základom je samozrejme aj minimalizovanie vyššie uvedených faktorov, napriek tomu sa však s celulitídou stretne počas života viac ako 80% žien. Máloktorá metóda je pri jej odstraňovaní tak efektívna ako lipomasáž pomocou špeciálneho LPG prístroja. Ten funguje na jednoduchom princípe - pomáha telu naštartovať lipolýzu.


„Patentovaná metóda LPG Enermologie predstavuje novinku v kozmetickom ošetrení celulitídy. V našom salóne ponúkame diagnostiku, na základe ktorej zostavíme každému klientovi osobitný ošetrujúci program. Vďaka tomu, že tento program vychádza z individuálnych potrieb, je nesmierne efektívny. Našim cieľom je vonkajšia aj vnútorná krása nášho klienta,“ popisuje Zuzana Mincová zo žilinského Centra MM CARE.

LPG masáže sú bezbolestné, procedúry zahŕňajú aj lymfodrenáž či popôrodné ošetrenia


Princíp metódy spočíva v dávkovaní vákua, vďaka čomu za pomoci špeciálnej hlavice dochádza k vzniku podtlaku na koži a zároveň jej masírovaniu špeciálnymi rolujúcimi masážami. To má za následok aktiváciu metabolizmu, okysličenie tkaniva, urýchlenie procesu lipolýzy či zlepšenie mikrocirkulácie a lymfatického toku. Počas masáže navyše príjemne zrelaxujete.


„Pracovná hlavica prístroja s dvomi nezávisle poháňanými valčekmi vytvára takzvanú „vákuovú vlnu“, ktorá sa posúva pomocou ošetrujúcej hlavice dopredu a dozadu, do strany alebo diagonálne. V závislosti na zvolenom programe je procedúra doplnená stálou alebo impulznou aspiráciou. Hlavice sú prispôsobené na vykonanie špeciálnych procedúr od rehabilitácie, lymfodrenáže, ošetrenia po popáleninách, ošetrenia jaziev, odstraňovanie celulitídy, pooperačné ošetrenia /opuchy/, popôrodné ošetrenia /ochabnutá koža/, cez zahriatie svalov, rekonvalescenciu po športových výkonoch až po samotnú relaxáciu,“ dodáva Zuzana Mincová možnosti ošetrenia, ktoré sú bezbolestné.

Centrum MM CARE sa nachádza v Žiline na Štúrovej ulici č.1 a popri profesionálnom prístupe a ošetrení LPG vám ponúka aj možnosť zakúpiť si prvotriedne kozmetické produkty inšpirované Endermológiou. Bližšie informácie získate na info@mmcare.sk, telefónnom čísle 0915 20 45 35 či na webe mmcare.sk



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Centrum MM CARE Žilina