VIDEO: Na ceste v Ružomberku ležali dvaja ľudia, autá ich obchádzali. Pomohol až kamionista


Foto: VIDEO: Na ceste v Ružomberku ležali dvaja ľudia, autá ich obchádzali. Pomohol až kamionista Foto: Facebook/Michal Ženúch

V utorok 5. marca došlo v Ružomberku k nezvyčajnej situácii, ktorá vyvolala u verejnosti rozporuplné reakcie. Uprostred priechodu pre chodcov pred železničnou stanicou ležala dvojica ľudí, ktorí boli pravdepodobne pod vplyvom alkoholu alebo iných látok.

Jeden z okoloidúcich sa ich rozhodol natočiť. Na záberoch je zjavné, že sa snažia postaviť, ale príliš sa im nedarí. Osobe za kamerou popritom nadávajú a ukazujú vulgárne gestá. Mužovi sa po chvíli podarí z cesty odísť, žena tam však ostane ležať.

V okolí sa pohybuje viacero ľudí, nikto sa jej však nevyberie na pomoc. Napriek tomu, že sa nachádza uprostred cesty, tesne okolo nej prejde auto. Nakoniec zo stojaceho kamiónu vystúpi jeho vodič a začne ženu dvíhať. Po chvíli sa k nemu pridá aj druhý muž a spoločne ju odvedú na chodník.



Video vyvolalo na sociálnych sieťach rôzne reakcie. Zatiaľ čo niektorí sa na ňom výborne zabávali, iní sa čudovali kam zmizla ľudskosť a prečo dvojici niekto okamžite nepomohol.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu