FOTO: Hrozivá nehoda na Kamennej: Dodávky zrámovali zastávku MHD, na vozovke ostali rozsypané rožky


FOTO: Hrozivá nehoda na Kamennej: Dodávky zrámovali zastávku MHD, na vozovke ostali rozsypané rožky
Galéria: 7 fotiek
Foto: MIP Doprava - Odťahová služba

V pondelok 4. decembra došlo v priemyselnej zóne Žiliny k hrozivej dopravnej nehode. Na miestnej komunikácii vedúcej po ulici Kamenná sa v ranných hodinách zrazili dve dodávky, pričom zrámovali zastávku mestskej hromadnej dopravy.

Približne o 6:30 hod. išiel smerom z centra mesta na Štrkovú ulicu 53-ročný vodič na dodávkovom vozidle značky Citröen. Pokúsil sa odbočiť vpravo, pričom z neznámych príčin narazil do protiidúcej dodávky značky Iveco, ktorá viezla pečivo.

Druhé vozidlo bolo nárazom odhodené do plotu firmy sídliacej na Kamennej ulici a následne do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Pod kovovým prístreškom pritom ešte pred malou chvíľou čakali cestujúci na autobus, ktorý, našťastie, krátko pred nehodou odišiel. Dodávka nakoniec ostala ležať na boku, pričom sa z nej na zem vysypali rožky.

„Vodiči sa po dopravnej nehode podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Vodič dodávkového vozidla Iveco bol prevezený na ošetrenie. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa žilinskej polície Gabriela Kremeňová.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu