Psychiatrického pacienta, ktorý dobodal vlastnú matku, našli policajti pri Turčianskych Tepliciach


Foto: Psychiatrického pacienta, ktorý dobodal vlastnú matku, našli policajti pri Turčianskych Tepliciach Foto: Vpravo: KR PZ BB

Včera vo večerných hodinách obletela Slovensko znepokojivá správa o pacientovi, ktorý ušiel z Psychiatrickej nemocnice v Kremnici. Polícia varovala verejnosť, že muž môže byť nebezpečný pre svoje okolie.

„Ide o 43-ročného Marcela z Veľkého Krtíša. Muž je 175 centimetrov vysoký, zavalitej postavy, váži 130 kilogramov, má modro-zelené oči. Oblečenú by mal mať čiernu bundu, čierne nohavice. V hornej časti tela má rozsiahle tetovanie a nad ľavým okom má piercing,“ opísala ho polícia.

Po Marcelovi bolo okamžite vyhlásené intenzívne pátranie. Muž mal totiž podľa TV Markíza v roku 2016 zabiť vlastnú matku. Spôsobiť jej mal najmenej 14 bodných zranení kuchynským nožom. V psychiatrickej nemocnici bol však umiestnený na otvorenom oddelení, bol mu preto umožnený voľný pohyb po areáli.

Pacienta sa, našťastie, podarilo dnes 24. októbra v poludňajších hodinách nájsť. Zadržala ho hliadka Policajného zboru z Turčianskych Teplíc v blízkej obci. „Touto cestou ďakujeme aj všetkým Vám, ktorí ste sa snažili pomáhať zdieľaním príspevku,“ napísali policajti na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu