Marcelu z Horného Hričova sa podarilo nájsť. Na zozname nezvestných bola 10 dní


Foto: Marcelu z Horného Hričova sa podarilo nájsť. Na zozname nezvestných bola 10 dní Foto: KR PZ Žilina

Pôvodný článok (10. októbra 2023):

Mala odísť pracovať do zahraničia, jej rodina ani známi však o nej nemajú žiadne správy. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo pátranie po nezvestnej žene. Neviete, kde by sa mohla nachádzať?

Marcela Danková má 42 rokov a žije v Hornom Hričove. Vo štvrtok 5. októbra mala odísť zo svojho domu do práce v Rakúsku. Od nasledujúceho dňa sa však nikomu neozvala a miesto jej pobytu a pohybu je neznáme.


Nezvestná žena je štíhla a meria 170 centimetrov. Má zelenohnedé oči a tmavohnedé vlasy s ofinou. V čase, kedy bola naposledy videná, mala oblečené čierne nohavice. So sebou niesla veľký cestovný kufor bordovej farby a na pleci čiernu tašku.


„Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru,“ žiada Zuzana Šefčíková, hovorkyňa žilinskej polície. 

Aktualizácia (20. októbra 2023).

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline po desiatich dňoch pátranie odvoláva. Nezvestnú Marcelu sa podarilo nájsť a je v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu