Ako získať originálne a lacné licencie Office 2021 a Windows 10? Godeal24 má bezkonkurenčné ceny


Foto: Ako získať originálne a lacné licencie Office 2021 a Windows 10? Godeal24 má bezkonkurenčné ceny

Microsoft Office 2021 Professional Plus je komplexný kancelársky softvér zvyšujúci produktivitu, ktorý obsahuje viacero dôležitých aplikácií ako sú Word, Excel, PowerPoint či Outlook. Balík Office ponúka bohaté funkcie a nástroje, ktoré môžu používateľom pomôcť rýchlejšie zvládnuť svoje úlohy.

Vo Worde môžete využívať vstavané funkcie a nástroje na vytváranie a úpravu rôznych dokumentov. V Exceli si hravo poradíte s veľkými dátami a štatistikami a môžete analyzovať údaje či vytvárať rôzne grafy a zostavy. PowerPoint pomôže pri vytváraní prehľadných prezentácií. OneNote je zasa veľmi praktická aplikácia na písanie poznámok, ktorú možno používať samostatne alebo integrovať do iných aplikácií balíka Office, aby uľahčila zaznamenávanie nápadov a inšpirácií kedykoľvek je to potrebné.

Ako stiahnuť systém Windows 10 a Windows 11

Ak ste si zakúpili licenciu od spoločnosti Godeal24, systém Windows 10 alebo Windows 11 si môžete stiahnuť z oficiálnej webovej lokality spoločnosti Microsoft. Obidva systémy sa dajú stiahnuť vo formáte ISO, z ktorého si po pripojení do virtuálnej mechaniky otvoríte inštalačný súbor.

Ak už máte nainštalovaný systém Windows 10 alebo Windows 11 a chcete zmeniť licenciu, postupujte podľa tohto odkazu od spoločnosti Microsoft. Licencia je viazaná na konkrétny hardvér (keďže ide o licencie OEM), takže v prípade zmeny hlavných komponentov počítača, ako je základná doska alebo procesor, si budete musieť zakúpiť novú licenciu.

V prípade, že si chcete stiahnuť Windows 10 v iných jazykoch alebo Office 2016 a 2019 (pre Mac aj Windows), môžete využiť nástroj Heidoc na nižšie uvedenom prepojení.

Stiahnite si Microsoft Office 2016 a 2019:

Ak ste si zakúpili sériový balík Office 2021, musíte si vytvoriť účet, prihlásiť sa na stránke Office.com a potom si stiahnuť príslušný inštalačný program.


Teraz je ten správny čas na kúpu Office 2021 Professional. Godeal24 spúšťa časovo obmedzený augustový výpredaj. Office 2021 Professional stojí len 24,25 eur. Najlepší operačný systém – Windows 10 stojí 7,25 eur. Všetky licencia sú plne legálne a je možné ich po jednorazovom nákupe využívať doživotne.

Godeal24 tiež zlacňuje Office 2016, 2019 a ďalšie produkty spoločnosti Microsoft za neuveriteľne nízke ceny, takže teraz je ideálny čas na ich nákup.

Godeal24 Hot Sales

Balík s viacerými kľúčmi uľahčuje inováciu vášho systému

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so 62 % ZĽAVOU (kód kupónu TW62)

Až 50 % zľava na viac Windows a Office! ( kód kupónu TW50)

Viac PC nástrojov za najlepšiu cenu!

Získajte ďalšie nástroje >>>

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoft, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s okamžitým digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 navyše garantuje profesionálnu technickú podporu 24/7, doživotný popredajný servis a garanciu bezproblémového používania produktu.

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com


Článok má reklamný charakter. Za obsah zodpovedá objednávateľ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok