Mladý vodič prerazil plot rodinného domu na Liptove. Po nehode nafúkal viac ako jedno promile


Foto: Mladý vodič prerazil plot rodinného domu na Liptove. Po nehode nafúkal viac ako jedno promile Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Jazda ďalšieho opitého vodiča opäť spôsobila škody. Mladý 22-ročný muž prechádzal so svojím vozidlom značky Seat po miestnej komunikácii v liptovskej obci Komjatná, keď následne zišiel z cesty a vrazil do oplotenia rodinného domu. Ako spresňuje Polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti, k zraneniu osôb nedošlo.

Po nahlásení udalosti na miesto dopravnej nehody vyrazili ružomberskí policajti, ktorí celý incident zdokumentovali a mladého motoristu zároveň podrobili dychovej skúške. Tá odhalila 0,61 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu mladého vodiča, čo je v prepočte 1,27 promile.

„Poverený príslušník Policajného zboru obvinil vodiča z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu