Hájičania našli po návrate z dovolenky svoje byty označené. Chceli ich vykradnúť zlodeji?


Foto: Hájičania našli po návrate z dovolenky svoje byty označené. Chceli ich vykradnúť zlodeji? Foto: Ilustračné foto/Polícia SR - Bratislavský kraj

Obyvatelia Žiliny sa už v minulosti sťažovali na neprirodzené škrabance na svojich vozidlách či zárubniach bytov, prípadne zvláštne predmety položené vo vchodoch alebo priamo pred dverami. Niektorí z nich sa následne stali obeťami vlámania či krádeže.

Tentokrát sa podobná situácia zopakovala na sídlisku Hájik. Zatiaľ čo boli dve susediace rodiny spoločne na dovolenke, pred ich bytmi sa pravdepodobne pohybovali neznáme osoby. Po predčasnom návrate si totiž obaja susedia našli označené vstupné dvere.



„Vrátili sme sa z dovolenky o 2 dni skôr a našli sme si označený byt od zlodejov, na prahu bola položená šiška a u suseda, ktorý bol s nami, položený lupeň z kvetov a vedľa zárubne krížik,“ napísal nám obyvateľ Hájika.

Znepokojený Žilinčan by chcel týmto spôsobom upozorniť svojich spoluobčanov, aby zvýšili pozornosť a všímali si osoby, ktoré sa pohybujú po spoločných priestoroch bytových domov. Vykradnutie hrozí obzvlášť ľuďom, ktorí sa dlhšiu dobu zdržiavajú mimo svojho bydliska.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu