Mladej žene niekto oškrel auto pri žilinskej železničnej stanici. Vinníka pozýva na kávu


Foto: Mladej žene niekto oškrel auto pri žilinskej železničnej stanici. Vinníka pozýva na kávu Foto: Ilustračné foto

Pred železničnou stanicou v Žiline každodenne zastavia stovky motoristov, ktorí prišli doviezť alebo vyzdvihnúť svojich blízkych. Okrem nich v blízkom okolí parkuje množstvo vozidiel ľudí, ktorí do mesta docestovali za povinnosťami či zábavou. Premávka v tejto lokalite je taktiež pomerne hustá, takže rôzne nehody a škodové udalosti nie sú neobvyklé.

Počas včerajšieho dňa (13. mája) na to doplatila aj mladá žena, ktorá stála so svojím osobným motorovým vozidlom značky Volkswagen Golf v bielom prevedení pred železničnou stanicou. Neznámy vodič jej pri prechádzaní poškodil karosériu auta. Ona sa však rozhodla na situáciu pozerať s nadhľadom a po vinníkovi pátra s pozvaním na kávu.

„Ahojte, ak sa tu nájde ten, čo mi dnes na železničnej stanici v Žiline oškrel bieleho Golfa, tak kľudne, nech sa nezdráha ozvať. Lebo však poistky platíme presne pre takéto príležitosti. Výplatu by som si rada užila na kávu a iné príjemnosti, ako na platenie opráv po niekom inom. A v pohode ju aj tebe zaplatím, keď to vyriešime,“ napísala v príspevku na sociálnej sieti.

Na otázku jedného z komentujúcich, čo ak bude druhý vodič chcieť viac ako kávu, majiteľka oškretého vozidla taktiež odpovedala s humorom. Nie je predsa lakomá, kúpi mu aj minerálku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu