Polícia vypátrala nezvestného 35-ročného Žilinčana Tomáša Kanisa, s rodinou nekomunikoval od marca


Foto: Polícia vypátrala nezvestného 35-ročného Žilinčana Tomáša Kanisa, s rodinou nekomunikoval od marca Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo dnes, v stredu 19. apríla 2023, pátranie po nezvestnom 35-ročnom mužovi Tomášovi Kanisovi zo Žiliny. Ten naposledy kontaktoval rodinných príslušníkov v marci tohto roka cez sociálne siete, no od tej doby nepodal o sebe žiadne ďalšie informácie.

Popis osoby:

  • postava a vzhľad – vysoký cca 183 cm, štíhla postava, hnedé oči, dlhšie kučeravé čierne vlasy, čierna brada,
  • oblečenie – nezistené,
  • špeciálne znamenie – nezvestný nosí dioptrické okuliare.

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

V prípade, že ste nezvestného muža niekde videli alebo máte akékoľvek informácie o mieste, kde sa aktuálne zdržiava, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ. 


Aktualizácia 21. 4. 2023, 8:00

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestný muž bol vypátraný a je v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu