V žilinskej nemocnici pracujú dve TOP lekárky na Slovensku, tituly získali v celonárodnej ankete


Foto: V žilinskej nemocnici pracujú dve TOP lekárky na Slovensku, tituly získali v celonárodnej ankete Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Dve pracovníčky žilinskej nemocnice získali v celonárodnej ankete odborného týždenníka Zdravotnícke noviny prestížny titul TOP lekár na Slovensku. O dobrú správu sa s verejnosťou podelila Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

Jednou z najlepších slovenských lekárok je Dagmar Sudeková, ktorá získala ocenenie v kategórii onkológia. Druhou z výnimočných žien je endokrinologička Marianna Korbelová. Za reprezentáciu a šírenie dobrého mena nemocnice dnes obidvom lekárkam poďakoval riaditeľ žilinskej nemocnice Eduard Dorčík.

„Vďaka ich mimoriadnej práci, ľudskému a profesionálnemu prístupu si získali srdcia i hlasy pacientov, svojich kolegov aj obyvateľov regiónu. Sme úprimne hrdí, že sú obe lekárky súčasťou tímu našej nemocnice,“ vyjadrilo svoju vďaku vedenie Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu