V pešej zóne v Martine sa zrazil chodec s cyklistkou, ktorá utrpela zranenia. Polícia pátra po svedkoch


Foto: V pešej zóne v Martine sa zrazil chodec s cyklistkou, ktorá utrpela zranenia. Polícia pátra po svedkoch Foto: Ilustračné foto

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala koncom marca v pešej zóne v centre Martina. Žiadosť o pomoc s vypátraním svedkov uverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.

K nehode došlo v stredu 30. marca približne o 11:50 hod. dopoludnia na ulici M. R. Štefánika v Martine. Z doposiaľ neznámych dôvodov sa v pešej zóne zrazil chodec s 51-ročnou cyklistkou. Tá pri nehode utrpela zranenia spôsobené pádom a potrebovala lekárske ošetrenie.

Alkohol u cyklistky vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Neznámy chodec z miesta nehody odišiel, teraz ho kvôli objasneniu prípadu hľadá polícia. Pokiaľ ste boli svedkami nehody alebo poznáte jej druhého účastníka, zavolajte na bezplatnú linku 158, alebo navštívte najbližší útvar Policajného zboru. Informácie o nehode môžete v súkromnej správe zaslať na oficiálnu facebookovú stránku polície Žilinského kraja.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu