AKTUÁLNE: V žilinskej nemocnici vyskočil z okna 72-ročný pacient


Foto: AKTUÁLNE: V žilinskej nemocnici vyskočil z okna 72-ročný pacient

V areáli Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) v Žiline došlo vo štvrtok (2. 12.) k nešťastnej udalosti. Pod oknami budovy, v ktorej sa nachádza interné lôžkové oddelenie, našli ležať pacienta.

Na mieste sa momentálne nachádzajú policajné hliadky, priestor je ohraničený. Osoba ležiaca na zemi údajne pri príchode záchranárov nejavila známky života.

V tomto roku došlo na internom oddelení k pádu z okna, keď pacient dopadol na konštrukciu klimatizácie a vážne sa poranil.


Hovorkyňa nemocnice Lenka Záteková priblížila situáciu: „Dnes krátko pred 10. hodinou došlo v našej nemocnici k tragickej udalosti, keď 72-ročný muž neočakávane vyskočil zo 4. poschodia. Naši zdravotníci sa mu okamžite snažili pomôcť, avšak zranenia boli nezlučiteľné so životom.“

Asi 10 minút pred pádom bola u pacienta vykonávaná vizita a podľa slov hovorkyne nejavil žiadne známky rozrušenia ani správania, ktoré by k takému činu viedli.

„Je nám nesmierne ľúto tejto tragickej udalosti, ktorej sme už, žiaľ, nedokázali zabrániť. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ doplnila Záteková.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu