VIDEO: Po coveri Eda Sheerana prichádzajú žilinskí JA TY A ROLO so singlom Život je lajf


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Žilinská beat-punková kapela JA TY A ROLO, ktorá bola založená v roku 2013, zaujala pred viac ako rokom cover verziou hitu Eda Sheerana s názvom “Lada”. Kapela pred niekoľkými dňami vydala nový singel „Život je lajf“, ktorý kombinuje prvky interpretov ako sú Frank Zappa, Red Hot Chilli Peppers, či Andrej Šeban a Oskara Rózsa, ale aj známych rockových klasík, ktorým vzdali hold dychberúcim gitarovým sólom v druhej polovici skladby.

Na produkcii videoklipu sa aktívne podieľalo viac než 50 osôb, medzi ktoré patria aj Dominik Gerda a Jakub Pružínský, finalisti tohtoročnej Československo Hľadá Superstar 2018 ako aj úspešný slovenský makeup umelec a influencer Adam „Slaytiiina“. Natáčanie prebehlo v najväčších klubových priestoroch Žiliny, teda v Eventhouse na Bytčickej ulici.  

„Singel je výsledkom práce štvorice Michal Vasiľ, Lukáš Piala (gitara) Martin Svitana (klavír) a Roland Uškovitš (bicie), ktorý v minulosti vystupoval ako bubeník pre Zdenku Prednú, či Oskara Rózsu. Autormi videoklipu k piesni „Život je lajf“ sú BA (Londýn) Magdaléna Skerenčáková, Coco Loreth, Patrik Dorčík a frontman kapely, teda ja, okrem iného zakladajúci člen, spevák, basgitarista, textár a producent,“ dodal Michal Vasiľ. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu