PREHĽAD: Mimoriadne veľkonočné spoje vlakov, ZSSK celkom posilní o 66 vozňov na pravidelných spojoch


Foto: PREHĽAD: Mimoriadne veľkonočné spoje vlakov, ZSSK celkom posilní o 66 vozňov na pravidelných spojoch Foto: ilustračné

S prichádzajúcimi sviatkami Veľkej noci vypravuje už dnes ZSSK prvý mimoriadny veľkonočný rýchlik, celkovo dôjde k posilneniu dopravy o 20 posilových vlakov a 66 vozňov na pravidelných spojoch. Železničná spoločnosť Slovensko dnes zverejnila aj aktuálnu obsadenosť vybraných vlakov nad 50 percent počas veľkonočného obdobia. 

„S ohľadom na technické možnosti budú operatívne posilňované vybrané pravidelné vlaky kategórií IC, Ex, R, RR, REX a Os. ZSSK vzhľadom na zvýšený záujem o cestovanie v tomto období odporúča cestujúcej verejnosti, aby si cestovné doklady zaobstarala v dostatočnom časovom predstihu. Cestovné lístky a rezervácie miesta si cestujúci môžu zakúpiť nielen v pokladniciach ZSSK, ale pohodlne aj prostredníctvom nového responzívneho e-shopu či mobilnej aplikácie Ideme vlakom. V záujme osobného komfortu odporúčame cestujúcim aj zabezpečenie miesteniek, hoci väčšina vlakov ZSSK nie je povinne miestenková,“ uviedla ZSSK na svojom webe. 

Obsadenosť vybraných vlakov počas veľkonočného obdobia (údaje aktuálne k 17. 04. 2019)




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu