Šatka na tvári, okuliare a ružový klobúk. Po totožnosti neznámej ženy pátra martinská polícia


Foto: Šatka na tvári, okuliare a ružový klobúk. Po totožnosti neznámej ženy pátra martinská polícia Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

K bankomatu pristúpila zakrytá šatkou, okuliarmi a klobúkom. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prosí verejnosť o pomoc s odhalením totožnosti neznámej ženy, ktorá sa dopustila nezákonného skutku.

Žena na záberoch z bezpečnostných kamier mala 19. augusta neoprávnene vybrať finančné prostriedky z bankomatu v Martine. Aby ju nikto nespoznal, zahalila si tvár čiernou látkou, nasadila si slnečné okuliare a ružový klobúk. Okrem toho mala oblečené biele tielko a svetlomodré nohavice.



„V súvislosti s týmto výberom vykonáva Odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine vyšetrovanie vo veci trestného činu neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku,“ priblížila polícia.

Pokiaľ viete, kto sa za šatkou, okuliarmi a klobúkom ukrýva, informujte políciu na bezplatnej linke 158, na telefónnom čísle 0961 463 705, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na ich oficiálnej facebookovej stránke.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu