FOTO: Nový obchod s elektrokolobežkami v centre Žiliny vykradli len pár týždňov po jeho otvorení


FOTO: Nový obchod s elektrokolobežkami v centre Žiliny vykradli len pár týždňov po jeho otvorení
Galéria: 10 fotiek
Foto: Majiteľ predajne Frčíme v Žiline

Začiatkom júna bola v centre Žiliny otvorená nová prevádzka Frčíme, ktorá sa venuje predaju, servisu a tuningu elektrických kolobežiek. Minulý týždeň však majiteľovi pokazili radosť zlodeji, ktorí sa vlámali do budovy a odniesli z nej vystavený tovar.

Neznáme osoby mali do predajne na ulici P. O. Hviezdoslava násilne preniknúť v časovom rozmedzí od stredy 21. júna do štvrtka 22. júna, pravdepodobne v nočných hodinách. Podľa okradnutého majiteľa vytiahli mrežu, ktorá nebola dobre zaistená vlastníkom budovy, a rozbili okno na obchode.



Z predajnej plochy následne zobrali tri elektrické kolobežky značiek Xiaomi 1S, Xiaomi PRO 2 a Ninebot G30E. Všetky vozidlá boli úplne nové, ich celková hodnota tvorila takmer 2-tisíc eur. Jedna z kolobežiek je špeciálna tým, že má nainštalovanú motorovú brzdu na pravej strane riadidiel navyše, pričom bežné vozidlá Xiaomi 1S majú len jednu brzdu naľavo.

Podľa majiteľa sa okolo areálu dlhšiu dobu pohybovala podozrivá osoba. Prípadom sa aktuálne zaoberá polícia. Pokiaľ máte akékoľvek informácie o uvedenej krádeži, prípadne narazíte na odcudzené kolobežky, kontaktuje predajňu.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu