Hoci fanúšikovia smútia, vtipy o Chuckovi Norrisovi a žilinskom Orion festivale bavia internet


Foto: Hoci fanúšikovia smútia, vtipy o Chuckovi Norrisovi a žilinskom Orion festivale bavia internet Foto: Facebook/Chuck Norris

Počas najbližšieho víkendu sa malo žilinské letisko zaplniť svetoznámymi aj domácimi interpretmi ako Alphaville, Slade, The Sweet, Kabát, Xindl X, Richard Müller či DJ EKG. Všetci mali docestovať na multižánrový Orion festival, ktorý mal trvať od piatka 30. júna do nedele 2. júla.

Ľudia, ktorí si zakúpili vstupenky, sa tešili aj na bohatý program pre deti či hlavné lákadlo festivalu - stretnutie s ikonickým Chuckom Norrisom. Podujatie však bolo na poslednú chvíľu zrušené, o čom sme informovali skôr, než samotný organizátor.

Napriek tomu, že množstvo fanúšikov jednotlivých kapiel a známeho herca pociťuje sklamanie či hnev, používatelia sociálnych sietí sa na osude festivalu zabávajú. Vďaka presunutiu jeho termínu totiž vznikli desiatky nových vtipov o Chuckovi Norrisovi.

„Za to môže Chuck Norris, všade, kde sa objaví, nastane pohroma,“ znel jeden z komentárov, ktoré pripisovali vinu za situáciu práve hercovi. Skeptickejší ľudia neveria v uskutočnenie festivalu v budúcom roku, o čom svedčí aj vtipná poznámka, že Chuck Norris presunul festival na minulý rok.


Ďalšie vtipy reflektovali aj aktuálnu politicko-spoločenskú situáciu. „Chuck Norris sa dozvedel, čo je tu za bordel a usúdil, že ani on nemá schopnosti spraviť tu poriadok,“ či „Chuck Norris bol prvý človek, ktorý sa chcel z Bratislavy na festival do Hričova dostať cez tunel Višňové,“ taktiež pobavili.

Druhá z humorných poznámok nemusela dlho čakať na odpoveď, ktorá jej môže konkurovať. Nesprávna cesta hercovi vraj vôbec nevadí. Keď auto Chucka Norrisa zíde z trasy, jeho navigácia totiž zahlási „Aj tak sa dá.“

Keďže niektoré internetové aj rozhlasové médiá propagovali festival aj niekoľko dní po jeho zrušení, rozbehla sa na internete nová vlna vtipov. Tie hovorili prevažne o tom, že Chuck Norris vystúpi aj na neexistujúcom pódiu. Najdôležitejšia je však trefná otázka jedného z používateľov Facebooku: „Našiel už niekto odvahu povedať to Chuckovi Norrisovi?“



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu