Automobiloví nadšenci sa 4. marca zídu za žilinskou plavárňou, kde otvoria sezónu podujatí Autá & Káva 2023


Foto: Automobiloví nadšenci sa 4. marca zídu za žilinskou plavárňou, kde otvoria sezónu podujatí Autá & Káva 2023

Počas najbližšej soboty 4. marca 2023 sa na parkovisku pri Športovej hale za plavárňou („Korytnačka“) opäť po roku stretnú automobiloví nadšenci. Na tradičnom zraze s názvom Autá & Káva Žilina sa predstavia veterány, tuningové autá, ale aj super-športy či motorky.

Nezameniteľnou súčasťou obľúbeného podujatia je lahodná ranná káva od Martella Caffe, ktorú si môžete vychutnať v neformálnej atmosfére akcie. Tohtoročným sladkým doplnkom budú gofri z lokálnej prevádzky Gofri Žilina Since 1988. 

Každý je vítaný, či už prídete ukázať svojho motorizovaného miláčika, pokochať sa nádhernými strojmi, podebatovať so zanietenými majiteľmi alebo ste len náhodný okoloidúci, ktorý sa pýta, prečo tam tie krásne autá stoja,“ pozývajú organizátori na podujatie, ktoré sa bude konať bez ohľadu na počasie.

Autá sa na parkovisku budú zdržiavať v čase od 8:00 do 12:00 hod. Keďže akcia nie je určená len pre dospelých automobilových nadšencov, ale aj pre rodiny s deťmi rôzneho veku, organizátori vyzývajú účastníkov na dodržiavanie nasledovných pravidiel:

  • nepáliť pneumatiky,
  • nejazdiť rýchlo,
  • nevytáčať motory a nerobiť tak hluk,
  • rešpektovať a neničiť cudzí majetok,
  • dbať na svoju vlastnú bezpečnosť, ale aj bezpečnosť ostatných návštevníkov.

Miesto: Parkovisko športová hala („Korytnačka“), Žilina
Dátum: 04.03.2023 - 08:00    12:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu