Rušné dni žilinských policajtov: V nedeľu dolapili páchateľov lúpeže, v utorok zachránili staršieho muža


Foto: Rušné dni žilinských policajtov: V nedeľu dolapili páchateľov lúpeže, v utorok zachránili staršieho muža Foto: facebook.com

Policajní príslušníci z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Žiline uverejnili na sociálnej sieti informácie o prípade, ktorý riešili počas utorkového dňa (8. 2.). V skorých ranných hodinách totiž dostali hlásenie od operačného strediska, ktoré ich upovedomilo o 78-ročnom mužovi v ťažkej životnej situácii.

Prípad sa odohrával v jednom z bytových domov v Žiline. „Policajti sa okamžite presunuli na miesto, kde rýchlou akciou zachránili mužovi život.. Vzhľadom k citlivosti skutku k prípadu nebudeme poskytovať bližšie informácie,“ dodali.

Nedeľné lúpežné prepadnutie

Počas nedele (6. 2.) mali žilinskí kriminalisti taktiež rušno. Informovali o tom na sociálnej sieti. Traja muži mali v nedeľu v skorých ranných hodinách v Žiline fyzicky napadnúť  22-ročného muža zo Žiliny. Následne ho útočníci prehľadali a odcudzili finančnú hotovosť vo výške 150 eur.

Pár hodín po tomto incidente však mužov dolapili. „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil troch mužov vo veku 22, 20 a 18 rokov z trestného činu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva,“ doplnila žilinská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová s tým, že napadnutý  muž utrpel ľahšie zranenia a všetci obvinení sú stíhaní na slobode.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu