AKTUÁLNE: Plaváreň v Žiline otvorí vnútorný bazén od utorka 15. júna, kapacitu obmedzia na 30 percent


Foto: AKTUÁLNE: Plaváreň v Žiline otvorí vnútorný bazén od utorka 15. júna, kapacitu obmedzia na 30 percent Foto: ilustračné - MKP

Mestská krytá plaváreň v Žiline otvorí v utorok 15. júna oficiálne vnútorný bazén aj pre verejnosť. Žilina ako okres síce zostane od 14. júna naďalej v oranžovej farbe, teda 2. stupni ostražitosti, vedenie plavárne sa rozhodlo otvoriť bazén aj bežným návštevníkom tak, ako to umožňuje COVID automatu. Doteraz mohli priestory bazénu využívať športové kluby podľa stanoveného rozpisu.

„Od utorka 15.06.2021 otvárame oficiálne vnútorný bazén pre verejnosť. Rozdelenie otváracích hodín a obsadenosť plaveckých dráh bude zverejnené na webovej stránke www.plavarenzilina.sk už čoskoro. Jedinou zmenou bude obmedzená kapacita vnútorného bazéna na 30% podľa COVID automatu. Na otvorení letného kúpaliska aktívne pracujeme a dátum zverejníme v najbližších dňoch,“ informuje Ivan Budai zo Správy športových zariadení mesta Žilina.

Na návštevníkov čaká aj zmenený cenník služieb a vynovené priestory, vstupné je rozčlenené do dvoch kategórií podľa toho, či si ho kupuje abonent alebo návštevník mimo abonentného klubu. Základná sadzba jednorazového vstupného na 60 minút je počas pracovných dní 3 eurá a následne rastie každých 30 minút o ďalšie euro. Maximálne zaplatí návštevník za 3 a viac hodín 7 eur. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu