Žilina má unikát: Dizajnový Pancha Skybar s 20 000 plechovkami, príjemnými cenami a DJs každý piatok


Foto: Žilina má unikát: Dizajnový Pancha Skybar s 20 000 plechovkami, príjemnými cenami a DJs každý piatok Foto: Pancha Skybar

„Je to stále tak trochu neuveriteľné, že sme dokázali otvoriť európsky unikát práve v Žiline. A nie je to len o strope s audiovizuálnou show, v nasledujúcich mesiacoch chceme ukázať, že aj Žilina patrí medzi európske mestá, kde sa môžu ísť ľudia dobre zabaviť. Už piatok sme pripravili pre každého, kto príde, miešané shoty za 2 eurá a počas večera výborného Dja Martina Frosta,“ pozýval čerstvo po otvorení všetkých Žilinčanov manažér klubu Martin Mihálik.

O tom, že barová scéna v Žiline sa rozrastie o nového člena, sme písali ešte v septembri. Celému konceptu dominuje dizajnový strop z 20-tisíc plechoviek, ktorý slúži na vizuálne doplnenie atmosféry priestoru. 

Dnes už je Pancha Skybar oficiálne otvorený, nachádza sa na desiatom poschodí Holiday Inn Žilina a barový, gastronomický a hudobný zážitok z návštevy si budete môcť vychutnávať každý piatok.

Konceptu dominuje spomínaných 20-tisíc plechoviek, ktoré slúžia na doplnenie audiovizuálnej šou, o hlavný prvok celej atmosféry - akustický zážitok - sa budú postupne starať DJ´s zo špičky slovenskej a časom aj zahraničnej elektronickej scény. Samozrejmosťou je pestrá ponuka barového menu a služby s ním spojené.

V Pancha Skybare si doprajete cocktaily od profesionálnych barmanov, k ním alebo vínu si môžete do 22:00 dopriať výborné tapas menu a to všetko prežívať s jedinečným výhľadom na Žilinu a jej okolie.

Aj keď má bar vyladené všetky aspekty pre to, aby sme sa počas návštevy cítili maximálne komfortne a užili si večer, stále je dostupný predovšetkým pre všetkých Žilinčanov.

Okrem spomínaných miešaných shotov za 2 eurá vás určite poteší, že ponuka profesionálne namiešaných cocktailov je už od 4,90 eur a malé občerstvenie v podobe tapas je tiež cenovo prístupne.

Príďte aj vy odskúšať atmosféru miesta, ktoré vás vtiahne už od prvého momentu a bude baviť až do poslednej sekundy pobytu. Piatkové akcie začínajú už od 18:00 a budú trvať do 4:00, preto odporúčame využiť rezervačný systém a zaistiť si miesto na sedenie na www.pancha.sk 

Najbližšie podujatia

27. september 2019 - piatok - Groove Vibes ✘ Martin Frost


 4. október 2019 - piatok - Melodic Journey ✘ DENES TOTH 


11. október 2019 - piatok - Bizzare ✘ Friday In Da Sky




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pancha Skybar