Najmladšie futbalistky ŠKF VIX Žilina vyhrali turnaj prípraviek v Trenčíne


Foto: Najmladšie futbalistky ŠKF VIX Žilina vyhrali turnaj prípraviek v Trenčíne

Mladé futbalistky prípravky ŠKF VIX Žilina štartovali v sobotu 27. januára na Halovom turnaji AS Trenčín Cup prípraviek v Trenčíne. V konkurencii šiestich družstiev sa hralo systémom každý s každým a naše mladé nádeje so štyrmi víťazstvami a jednou remízou sa stali víťazkami tohto pekného turnaja.

Dievčatá vstúpili do turnaja dvojgólovým víťazstvom nad Novými Zámkami. Potom prišla trochu divoká remíza 4:4 s domácim Trenčínom, čo nahrávalo najväčšiemu konkurentovi Trnave. Potom naše futbalistky vyhrali nad FA United Žilina 1:0 a s Prievidzou 2:0, takže mali 10 bodov.

Ako posledný prišiel na radu rozhodujúci zápas s Trnavou, ktorá už mala 12 bodov po štyroch výhrach. Ak chceli teda naše vyhrať turnaj, museli poraziť Trnavu. Tlak povinného víťazstva zvládli a výsledkom 3:0 jasne ukázali všetkým, kto si odnesie zlaté medaily.


Zostava ŠKF VIX : 

Kantoríková, Jakubová, Ďatková, Reynolds, Danížková, Kerešová, Hrehorová, Michalcová, Horváthová

Tréner: Peter Kereš

„Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa na turnaji zúčastnili, pomohli s dopravou a zároveň boli hnacím motorom pre dievčatá. Tým samozrejme patrí pochvala za super výkony. Škoda, že domáci organizátori nevyhodnocovali najlepšie jednotlivkyne turnaja, z nášho družstva by boli viaceré kandidovali na trofeje pre najlepších. Našim to ale radosť z celkového víťazstva nemohlo pokaziť,“ zverejnili v príspevku na sociálnej sieti ŠKF VIX Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu