Aj v Žiline si môžete dopriať prirodzený face-lifting patentovanou metódou - bezbolestne a účinne


Foto: Aj v Žiline si môžete dopriať prirodzený face-lifting patentovanou metódou - bezbolestne a účinne Foto: PR Centrum MM CARE Žilina

Endermolift je nová technika ošetrenia pre citlivú pleť tváre, krku a dekoltu, ktorú si vďaka salónu MM Care môžete dopriať v úplnom srdci Žiliny. Metóda je bezbolestná, vďaka unikátnemu patentu Endermolift stimuluje a vypína pokožku, čím pomáha bojovať s príznakmi starnutia. To, že touto metódou dochádza k obnove prirodzenej tvorby kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej, je vedecky dokázané.

Ošetrenie trvá približne 30 až 45 minút, na jeho konci je rozžiarená pokožka, prirodzený výraz a dlhotrvajúci anti-aging efekt. Metóda takéhoto neinvazívneho face-liftingu naberá na popularite najmä preto, že ide o bezbolestný spôsob omladnutia s overenými výsledkami.



„Po priložení patentovaných LPG hlavíc sa po celú dobu ošetrenia vytvárajú rytimické, nepretržité mechanické mikroimpulzy. Pri nastavení rôzneho počtu kmitov pre cielenú obnovu hutnosti pleti za sekundu (od 2 do 16) dosiahneme prirodzené omladenie buniek a spevnenie jemnej pokožky tváre, krku a dekoltu. Hĺbkové pôsobenie v tkanive znova aktivuje produkciu kolagénu a elastínu a zaručí dlhotrvajúci anti-aging efekt,“ uvádza Zuzana Mincová zo žilinského salónu MM Care. Ten nájdete na Štúrovej ulici č.1, len pár krokov od Mariánskeho námestia.

Centrum MM CARE vám okrem prirodzeného face-liftingu a kvalitných LPG masážami ponúka aj možnosť zakúpiť prvotriedne kozmetické produkty inšpirované Endermológiou - pre vás alebo vašich blízkych pod stromček.

Procedúru endermolift alebo ďalšie z ponuky MM Care môžete darovať aj pod stromček vo forme poukazov. Prekvapte svojich blízkych a darujte im mladosť - bezbolestnú a prirodzenú. Bližšie informácie získate na info@mmcare.sk, telefónnom čísle 0915 20 45 35 či na webe mmcare.sk

 


Vzor darčekovej poukážky, ktorú môžete darovať vašim najbližším



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Centrum MM CARE Žilina