Radi by sme vás pozvali na jedinečný gastro event plný techniky pre profesionálne kuchyne, inovácií a chutí! Tento deň bude patriť nielen gurmánom, ale aj všetkým, ktorí sa zaujímajú o moderné technológie a trendy v gastronómii. Spolu so skúsenými šéfkuchármi z OMES Academy a našimi partnermi vás prevedieme svetom modernej gastrotechnológie a poskytneme vám odborné rady úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás pestrý program plný prezentácií najnovších zariadení, ukážok prípravy jedál a ochutnávok, ktoré potešia aj tých najnáročnejších.
Zaujímajú vás otázky: Ako ušetriť pri varení energie, ľudské zdroje a variť chutne a zdravo? Pripravujete projekt na dotáciu alebo grant? Prečo sa stále oplatí plyn?
Tento workshop-deň sa uskutoční práve 3. októbra v priestoroch našej firmy OMES v Žiline.
10:00 – Otvárame naše brány OMESu
Začíname presne o 10:00, kedy otvoríme dvere do sveta moderných technológií pre profesionálne kuchyne. Počas celého dňa sme pre vás pripravili atraktívny program, v ktorom si každý nájde niečo svoje. Pri vstupe Vás bude čakať možno ten váš šťastný gastro balón s množstvom cien, ktoré si rozhodne nemôžete nechať ujsť!
Novinky od slovenského výrobcu GASTRO-HAAL
Predstavíme vám najnovšie produkty jediného slovenského výrobcu GASTRO-HAAL a ukážeme ich efektívne použitie v praxi. Získate prehľad o tom, ako tieto zariadenia môžu zjednodušiť a zefektívniť vaše procesy v prevádzkach.
Tajomstvo sous-vide varenia
V našom Sous-videLABe vám odhalíme tajomstvá šťavnatého varenia pri nízkej teplote a predstavíme zariadenia na prípravu od výrobcu SAMMIC. Zistíte, ako vám technika sous-vide môže pomôcť dosiahnuť dokonalú textúru a chuť jedál, a skrátiť čas.
NOVINKA: FAGOR Kompact
V našom GastroLABe budete mať možnosť vidieť najmenší plnohodnotný bojlerový konvektomat FAGOR Kompact, ktorý sa zmestí do každej kuchyne. Ideálne riešenie pre kuchárov, ktorí potrebujú vysokú výkonnosť aj v menšom priestore.
Pece GIERRE a Pâtisserie Katka Mahútová
Pastry chefs a cukrári sa môžu tešiť na ukážky pečení v peciach GIERRE. Katka Mahútová z hotela Villa Nečas**** predvedie svoje majstrovské dezerty, ktoré potešia nielen oči, ale aj chuťové bunky.
Ochutnávky slovenských vín
Počas podujatia si budete môcť vychutnať slovenské víno z modranských viníc - Víno SODOMA. V areáli pred predajňou budeme pripravovať ochutnávky na uzatvorenom BBQ grile na drevené uhlie, ktoré doplnia jedinečnú atmosféru tohto dňa.
CafféLAB: talianske espresso a ľadové drinky
V našom CafféLABe vás čaká vzorový profesionálny bar, kde si môžete dopriať dúšok kvalitného talianskeho espressa Martella alebo osviežujúci ľadový drink od budúcich profesionálov z Hotelovej akadémie Žilina.
Pre koho je event určený?
Tento event je ideálny pre profesionálov z oblasti gastronómie, ktorí chcú byť informovaní o najnovších trendoch a zariadeniach. Pre odbornú verejnosť: vedúce školských jedálni, riaditelia škôl a CSS, starostovia, hotelové školy, manažéri a šéfkuchári HoReCa, a všetci čo sa venujú spoločnému stravovaniu vo verejnom aj súkromnom sektore.
Zároveň je to skvelá príležitosť pre všetkých nadšencov varenia a jedla, ktorí sa chcú niečo nové naučiť a vyskúšať si najnovšie technológie priamo na mieste od profesionálnych šéfkuchárov.
Nenechajte si ujsť tento unikátny deň plný inovácií a kulinárskej inšpirácie.
Príďte 3. októbra medzi 10:00 a 19:00 hod. a zažite nezabudnuteľný gastro event, ktorý vám prinesie nielen nové odborné poznatky, ale aj množstvo gurmánskych zážitkov.
Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si spolu s nami užijete deň plný inovácií, skvelej gastro-techniky a nezabudnuteľných chutí!