VIDEO: Nezodpovedný vodič prešiel križovatkou na Košickej na červenú, oproti šiel trolejbus


Foto: VIDEO: Nezodpovedný vodič prešiel križovatkou na Košickej na červenú, oproti šiel trolejbus

Po žilinských cestách jazdí čoraz viac nezodpovedných motoristov. V uplynulých týždňoch sme informovali o vodičoch, ktorí ignorovali červenú svetelnú signalizáciu na križovatke pri Metre aj pri Auparku. Podobné správanie, žiaľ, nie je ojedinelé ani na najväčšej križovatke v meste.

Hazardovať nielen so svojím životom sa tento týždeň rozhodol aj vodič strieborného osobného motorového vozidla značky Volkswagen. Na svoju palubnú kameru jeho konanie zachytil Žilinčan Jozef.


Nezodpovedný motorista vošiel do križovatky v smere od centra mesta. Pred svetlami zastal v pruhu, ktorý mu umožňuje ísť rovno alebo odbočiť doľava. Na jeho jazde sa v prvom momente nezdalo nič podozrivé, keďže sa pohol presne keď zasvietila zelená.


Problém nastal, keď zapol smerovku a začal odbočovať doľava. V tomto smere totiž na semafore stále svietilo červené svetlo, zelená naskočila len pre autá idúce rovno. V protismere navyše stále jazdili vozidlá.

„Poriadne nás prekvapil. Zo stredného pruhu si pokojne odbočí doľava, pritom oproti nemu práve išiel trolejbus plný ľudí. Mal obrovské šťastie, že sa nič nestalo,“ opísal situáciu Jozef.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu