Na výjazde z Martina sa zrazili štyri autá. Tvoria sa kolóny, hasiči hlásia aj zranenia


Foto: Na výjazde z Martina sa zrazili štyri autá. Tvoria sa kolóny, hasiči hlásia aj zranenia Foto: Facebook/Bibiana Hubáčková

Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline informovalo dnes, v pondelok 16. októbra 2023, krátko pred 16. hodinou o dopravnej nehode v Martine. Pri výjazde z mesta v smere na Košťany nad Turcom sa mali zraziť štyri osobné motorové vozidlá.

Na miesto po nahlásení situácie vyrazili bezpečnostné aj záchranné zložky. Pri kolízii na ceste prvej triedy č. I/65 mali totiž dvaja z účastníkov nehody utrpieť aj zranenia. Ich závažnosť však dosiaľ nebola bližšie špecifikovaná.

Na pomoc bolo vyslaných aj sedem príslušníkov Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného Zboru v Martine s dvoma kusmi hasičskej techniky. Prítomná je tiež polícia, ktorá aktuálne dokumentuje nehodu.

V okolí vznikajú vlečúce sa kolóny, na ktoré upozorňujú motoristi prostredníctvom dopravných skupín na sociálnej sieti, ale spomalenie premávky je viditeľné aj v dopravnej aplikácii Waze.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu