Chcete vedieť viac o práci železničiara? ZSSK predstaví na Profesia days voľné pracovné pozície aj benefity


Foto: Chcete vedieť viac o práci železničiara? ZSSK predstaví na Profesia days voľné pracovné pozície aj benefity Foto: Železničná spoločnosť Slovensko

Aj tento rok bude mať Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) svoj stánok na najväčšom festivale pracovných príležitostí na Slovensku, Profesia days, ktorý sa uskutoční v pondelok 18. septembra a v utorok 19. septembra v žilinskom Dome odborov.

Do krajského mesta príde odprezentovať svoje profesijné benefity viac ako sedemdesiat zamestnávateľov, medzi nimi aj ZSSK, ktorá bude mať vyhradené miesto na druhom poschodí budovy. Stánok spoznáte podľa charakteristických sedadiel s čičmanským vzorom, ktorý poznáte z vlakov a po usadení môžete nazrieť cez kulisu okna s výhľadom na Tatry.

Zdroj: Železničná spoločnosť Slovensko

Zamestnanci ZSSK vám na Profesia days povedia viac o práci pre národného dopravcu a o benefitoch v podobe symbolického poplatku na celoročné cestovanie vlakom, vrátane ciest s partnerskými dopravcami, o skrátenej pracovnej dobe, príspevku do tretieho piliera a predovšetkým o voľných pracovných pozíciách.

Zdroj: Železničná spoločnosť Slovensko


Spoločnosť zaviedla na podporu náboru nových uchádzačov vstupný príspevok do výšky 3-tisíc eur. „Účelom zavedenia náborového príspevku je zvýšiť atraktívnosť a záujem o nástup nových zamestnancov na kľúčové pracovné pozície, ktoré sa nedarí dlhodobo obsadiť,“ spresnil hovorca Tomáš Kováč.

Okrem náborového príspevku ponúkajú dochádzajúcim zamestnancom z iného regiónu príspevok 400 eur na ubytovanie a 500 eur pre zamestnanca, ktorý odporučí nového budúceho pracovníka. Tiež dávajú do pozornosti priemernú mzdu zamestnancov, ktorá z roka na rok stúpa a nachádza sa nad slovenským priemerom.

Zdroj: Železničná spoločnosť Slovensko

Miesto: Dom odborov, Žilina
Dátum: 18.09.2023 - 10:00    19.09.2023 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu