Ako si vybrať ten najlepší model šiat pre vašu postavu? Objavte 4 módne tipy!


Foto: Ako si vybrať ten najlepší model šiat pre vašu postavu? Objavte 4 módne tipy!

Vybrať si správny model šiat, ktorý najviac lichotí vašej postave, môže byť výzvou. V dnešnom svete módy je však dostupných mnoho skvelých štýlov, takže svoj dokonalý kúsok dokáže nájsť každá žena. V tomto článku vám predstavíme štyri módne tipy, ktoré vám pomôžu objaviť ideálny strih šiat bez ohľadu na to, ako veľmi jedinečná je vaša postava. Okrem toho sa tiež pozrieme na rôzne spôsoby, ako tieto šaty môžete nosiť, aby ste vytvorili rôznorodé a štýlové outfity.

Nájdite vhodný strih

Každá žena má jedinečnú postavu, preto je dôležité poznať svoje telo a vybrať si vhodný strih šiat, ktorý danej postave najviac lichotí. Ak máte napríklad postavu v tvare jablka, tj. s plnšími hornými partiami, siahnite po šatách s A-čkovým strihom, ktoré opticky vyvážia vašu postavu.

Ženy s úzkymi ramenami a menšími bokmi zase ocenia šaty so zvýrazneným pásom a plnou sukňou. Pre postavu v tvare hrušky, tj. so širšími bokmi a užšími ramenami, sú skvelé šaty dámske s rozšíreným vrchným dielom. Ideálne sú napríklad volány, ale tiež padavé sukne. Dôležité je prispôsobiť strih šiat individuálnym rysom vašej postavy – iba tak totiž dosiahnete ten najlepší vzhľad.

Hrajte sa s farbami a vzormi, ktoré zvýraznenia vaše prednosti

Farby a vzory môžu mať veľký vplyv na to, ako vo vybraných šatách vyzeráte. Ak chcete zvýrazniť vaše prednosti a vytvoriť efekt, ktorý vás opticky zoštíhľuje, skúste si vybrať šaty v tmavších farbách, ako je napríklad čierna, námornícka modrá alebo hnedá.


Naopak, ak chcete prilákať pozornosť k určitej oblasti vášho tela, môžete si vybrať dámske šaty s výrazným vzorom alebo s jasnou farbou v tejto časti šiat. Napríklad, ak máte plné prsia, môžete si vybrať šaty s výrazným vzorom alebo s volánovým detailom v oblasti dekoltu. Hranie sa s farbami a vzormi je skvelým spôsobom, ako prispôsobiť šaty vášmu štýlu a vytvoriť naozaj unikátny vzhľad.

Výber doplnkov a štýlových kombinácií na rôzne príležitosti

Pre dámy, ktoré chcú mať viac možností, ako nosiť svoje šaty, je dôležité premýšľať o vhodných doplnkoch a štýlových kombináciách. Každodenný vzhľad môžete vytvoriť kombináciou šiat s teniskami alebo s balerínami. Pridajte denimovú bundu a ruksak dámsky vďaka čomu vytvoríte športový, no tiež veľmi štýlový, vzhľad vhodný do práce i na prechádzky po meste.

Na elegantnejšie príležitosti si môžete vybrať lodičky, šperky a chic kabelku, ktorá doplní váš outfit. Či už ide o formálny typ podujatia alebo o neformálne stretnutia s priateľmi, hra s doplnkami a ich kombinácie vám umožnia vytvoriť rôznorodé a štýlové outfity s rovnakým modelom šiat.

Pri výbere tých najlepších šiat pre vašu postavu je dôležité poznať svoje telo a vybrať si vhodný strih, ktorý vám lichotí. Hra s farbami, vzormi a doplnkami vám umožní ešte viac prispôsobiť vaše šaty vášmu štýlu a vytvoriť rôznorodé outfity vhodné na rôzne príležitosti. Nebojte sa experimentovať a objavujte nové spôsoby, ako nosiť vaše obľúbené šaty. Dúfame, že tieto módne tipy vás procesom výberu prevedú, a vy vďaka nim nájdete dokonalý model, ktorý vám zdvihne sebavedomie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok