Žilinský Street Food Park pokračuje! Príďte si vychutnať skvelé jedlá od kuchárov z celého Slovenska


Foto: Žilinský Street Food Park pokračuje! Príďte si vychutnať skvelé jedlá od kuchárov z celého Slovenska
Galéria: 4 fotky

Žilinčania sa už opäť môžu tešiť na výnimočný gastronomický zážitok spojený s hudbou a zábavou pre všetky vekové kategórie. Žilinský Street Food Park prinesie znova do nášho mesta vyberané jedlá pripravované kuchármi z celého Slovenska a to priamo do Parku Ľudovíta Štúra.

Návštevníkov čaká pod holým nebom pestrá paleta špecialít zo svetových aj slovenských kuchýň, sladké dezerty či osviežujúce nápoje. Organizátori sľúbili, že pestrosť jedál sa bude obmieňať a to aj dodržali. Vďaka spätnej väzbe návštevníkov bude ponuka rozšírená aj o bezlepkové špeciality. 

„V ponuke budú jedlá od ázijských špecialít, hamburgerov, cukroviniek a dezertov až po vegetariánsku a vegánsku ponuku. Chceme docieliť to, aby každý jeden hosť, ktorý príde, odišiel ešte s lepším zážitkom ako tomu bolo naposledy,“ priblížili organizátori akcie.

V obľúbenom mestskom parku svoje pojazdné stánky otvorí viac než desať predajcov pokrmov. Chýbať nebudú ani trucky s alkoholickými aj nealkoholickými nápojmi vrátane výčapu remeselného a aj obyčajného piva. Súčasťou bude aj originálny prosecco bar Maciello z Košíc, ktorý má v ponuke výhradne prosecco dovezené z Talianska.

Celým podujatím bude hostí opäť sprevádzať žilinský moderátor Michal Vojtek. Postará sa nielen o predstavenie jednotlivých foodtruckov, ale aj o trojdennú zábavu pre návštevníkov.

Program Žilinského Street Food Parku

Autentické foodtrucky dorazia do Parku Ľudovíta Štúra v piatok 14. júla v ranných hodinách. Svoje okienka pre zákazníkov otvoria  počas všetkých troch dní skôr ako naposledy a to o 11:00 hod. Súčasťou vstupov budú aj súťaže o poukážky na ponúkané jedlá. O príjemnú atmosféru sa v piatok večer postarajú DJ’s FRICKO BROTHERS. Stánky s pokrmami zostanú otvorené do 22:00 hod.

V rovnakom čase sa môžete v parku najesť a zabaviť aj v sobotu 15. júla. Počas soboty budú pripravené sprievodné športové aktivity určené pre širokú verejnosť. Chýbať nebudú moderátorské vstupy, ktoré vystriedajú súťaže a vystúpenia umelcov a DJ´s. Večer je pripravený koncert skupiny Darkness Positive, po ktorom nasleduje špeciálne prekvapenie pre všetkých hostí v parku pod holým nebom.

Posledným dňom Street Food Parku je nedeľa 16. júla. Program opäť začne jogou pre verejnosť o 10:00 hod. ráno a bude pokračovať do 20:00 hod. večer. O 13:00 hod. návštevníkov pobaví divadelné vystúpenie pre deti, o 16:00 hod. bude pripravený Slížo s jeho show pre deti zo šou Česko-Slovensko má talent.

Za vstup do parku nezaplatíte opäť ani cent a niektorí predajcovia z foodtruckov vám dokonca umožnia vyhrať poukážky na ich jedlá. Žilinský Street Food Park organizuje v meste a jeho okolí toto leto ešte tri obdobné akcie, o ktorých sa viac dozviete vo videu nižšie.

Organizátori zároveň opäť prosia všetkých návštevníkov, aby boli ohľaduplní a svoje vozidlá parkovali v rámci možností na neďalekých parkoviskách a pri obchodných centrách.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok