Nezvestnú Michaelu z Liptovského Mikuláša sa podarilo polícii vypátrať vďaka spolupráci s verejnosťou


Foto: Nezvestnú Michaelu z Liptovského Mikuláša sa podarilo polícii vypátrať vďaka spolupráci s verejnosťou Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej 35-ročnej žene menom Michaela Božíková s bydliskom v Liptovskom Mikuláši.

Popis osoby: výška 160 cm, hnedé oči,  čierne kučeravé vlasy po plecia

Popis oblečenia: nezistený

Žena je nezvestné  od dňa 7. júna 2023, kedy bola naposledy videná na Železničnej stanici Liptovský Mikuláš, od tej doby o sebe nepodala žiadne informácie a miesto jej pobytu je neznáme.  

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ spresňuje krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 

Aktualizácia (4. júla 2023):

Príslušníkom z Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovský Hrádok sa vďaka spolupráci s verejnosťou podarilo takmer po mesiaci vypátrať 35-ročnú Michaelu Božíkovú z Liptovského Mikuláša.

Nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania, Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline ho preto dnes, v utorok 4. júla 2023, odvoláva. Nájdená osoba je v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu